26 Eki 2020 16:33

iyi aksamlar Arkadaşlar bende herkes gibi sadece formu okuyupta yazmayanlardandim ama dayanamayip bende hesap açtım.. (Bu arada benide 73.75 ile eklermisinz)

Birkaç kelam etmek isterim.. Arkadaşlar sınav 74 ve ustu kapatıcak nedenmi ? gelin beraber analiz edelim..

Arkadaşlar yığılma hangi puan etrafinda dönüyorsa bilinki 1 veya 2 net üstü kapatiyor en basit örneği geçen seneki il göç sinavini örnek olarak gösterebilirim, geçen sene kime sorsam 80 ile 83 arasi idi benmde 83 netim vardi, ve sinav 85 ile kapatti, geçen sene kaymakamliktada ayni muhabet vardi, 72 ile 75 arasi yığılma vardi ve sonuc yine yayılmanın üst puani olan 76 ile kapatti, siz şimdi diceksinzki iptal olan sorular vardi ondan 76 kapatti, ama şunu unutmayin herkese puan ekleniyor, sadece yanlis yapanin 0.25 neti geri geliyor , emin olun iptal sorularindan dolayo çok net oynamasi olmuyor 30 40 kişi ilk 400 den çıkıp baska 30 40 kişi ilk 400 giriyor tek farki bu..

ikinci olarak benm gecen sene ilgoc ve kaymakamlikta doğru sorularim iptal oldu ve beni dışarı atti, ama dedigim gibi ortalamada cok değişiklik olmuyor, sonuc olarak yine yığılma olan puan türlerinin 1 veya 2 puan üstü kapatiyor, burdada analiz ettim 72 ile 73 arasi 57 kişi var, ve yigilma varsa bilinki onun üstü kapatacaktır..

Son olarak iptal için basvurulan 3 soruyuda ben yanlis yaptim ve ben yanlis yaptigim için iptal olmucaktir.. Herkes kendini hazirlasin benceee... Ve hayalim olan kaymakamlik meslegine yine kıl payi kaybedicem bu beni daha cok üzüyor ama malesef gerçekler...