27 Eki 2020 08:20

@homecinomiss herkes bir algı peşinde eskişehirden son guyda millet tırsttı yü85 le 90 la eskişehir yazacak diyenler ortalıkta geziniyordu ben 76 puanla guya girdim mülakata kaldım 70le kapadı kontenjan bile dolmadı izmirle eskişehirde herkes gönlünden geçeni gözünü karartıp yazsın kimseyi dinlemeyin arkadaşlar kurum sınavından da korkmayın zamanında 2016 da ankaranın kpss 79 ile kurum sınavı 85 ile kapattığı alımda kpss puanım 80 ken 87 kurum puanı ile mülakata kaldım keza eskişehir için de öyle sistemli düzgün çalışırsanız kpss 90 puanlı birini bile rahatlıkla geçersiniz en zor sınava hazırlanıyormjş gibi hazırlanın bu sınavı kaybeden puanına güvenip sınavı hafife alandır kpss gibi çalışın zaman az gerekirse 10 saat çalışın evet guy kolay bir sınav ama bu sınavın en büyük handikapı da bu ztn 2014 den beri bu süreçteyim il tercihinden de elendim zamanında kurum sınavını geçemediğimde oldu ankara şampiyonlar liginde mülakata kaldıgımda söylediklerimi ciddiye alın altın değerindedir zira