Bir Garip Büro Personeli İlanı
-
https://www.resmigazete.gov.tr/ilanlar/eskiilanlar/2020/10/20201020-4-7.pdf
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ilan vermiş ve demiş ki büro personeli alacağım ama bu öyle biri olacak ki meslek lisesi motor bölümü mezunu olsun, katı ve sıvı yakıtlı kalorifer ateşcisi sertifikası, dogalgaz ateşcisi sertifikası ve iş sağlığı ve güvenliği sertifikası olsun.
Taban puan 50,basvuru şahsen ve 15 gün içinde kpss 2018 ile.
Adında İslam geçen bir üniversite göz göre göre torpil yapıyor adam kayiriyor 80 milyon vatandaşın hakkına giriyor.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Kimi kime şikayet edeceğiz?
-
Bu arkadaş büroda ne yapacak kalorifer peteği mi ateşleyecek yoksa motor tamiri mi yapacak. Yetmezse doğalgazlı petek mi bulacaklar. Aklım almıyor bu nasıl bir yüzsüzlük
-
@genclerbirlikli Üniversiteler şuan en batak yerler malesef araştırma görevlisi ilanları her şeyi özetliyor asıl sorun bunlar eskiden ulu orta görülen şeyler değildi söylentilerden işitirdik ama artık açık saçık yapılıyor kimse utanmıyor işletme bölümüne araştırma görevlisi için beslenme diyetetik yüksek lisansı isteyen ilan gördü bu gözler.
-
@churcill sizden başka umursayan da yok anlaşılan. Guy ilanı beklemeye devam o halde ne diyelim.
-
cimerden yöke yazdım bu durumu. Olur da yazmak isteyen arkadaşlar için buraya da kopyalıyorum;
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi tarafından hazırlanan ve 20 Ekim 2020 Tarihli ve 31280 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan personel alım ilanında kişiye özel şartlar konulmuştur. Burö Personeli için aranan nitelikler;
- Meslek Liselerinin Motor Bakım Onarım Bölümü Mezunu Olmak
- Katı ve Sıvı Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi Sertifikasına Sahip Olmak
- Doğalgaz Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi Sertifikasına Sahip Plmak ve
- İş Sağlığı ve Güvenliği Belgesine Sahip Olmak
Olarak sayılmıştır. Şartlara bakıldığında büro personeli olmak için gereken meziyetler olmadığı ve belirli bir kişi özellikle konuldukları açıkca görülmektedir. Ayrıca 2020 Kpss'nin açıklanmasına 2 gün kala verilen bu ilanda 2018 Kpss puanı istenmiş ve taban puan 50 olarak belirlenmiştir. 15 gün içinde sadece şahsen başvuru kabul edilecektir.
Milyonlarca insanın Kpssye çalışıp 90'lı puanlar alıp atanamadığı ülkemizde böyle bir ilan ile haketmeyen kişilerin kamu görevine alınması ve aldırılması vicdanları yaralamaktadır.
YÖK tarafından ilgili kurum ve kişiler hakkında gerekli incelemenin yapılmasını ve ilanın düzeltilmesinin sağlanmasını bir vatandaş olarak talep ediyorum.
-
@genclerbirlikli üniversite işte böyle alım yapmalı nokta atışı.Açılan akademik kadrolar da buna çok benziyor.Yakında kara kaşlı kara gözlü de yazacaklar ilanlara.Kul hakkı falan bunlara hiç girmeyeceğim ama anayasal hakkımız alenen gasp ediliyor.Bir kadro açılsa da torpilsizlerle yarışsam diye sadece ben mi bekliyorum acaba gerçekten merak ediyorum artık.Kısa çöp uzun çöpten hakkını alır elbet deyip bu kısa ve sessiz isyanımı sonlandırayım.Benim gibi arkadaşlara da umutlarını koruma tavsiyesinde bulunayım.Elbet bir gün..
-
Çok amaçlı memur
-
@genclerbirlikli Çünkü dostum "insanlar, hangi dünyaya kulak kesilmişse öbürüne sağır". Olan her şeyin birbiriyle ilişkili bir çürümenin sonucu olduğunu görmek uykuları kaçırabilir, ne gerek var değil mi!
İlk iletiye atıfla; adında "İslam" geçmesi demek ki bir iddianın yansıması değil. İki gün önce sosyal medyada ölüm yıldönümü vesilesiyle bolca adı zikredilen rahmetlinin "müslümanların islamlaşması" diye bir deyişi var. -
Allah belanizi versin de kurtulalim sizin su belanizdan insallah. Biktik , dayisi amcasi oncusu buncusundan ya.
-
@genclerbirlikli Olaya bak Kasaplık sertifikası falan da olsaymış. Hatta emlakçılık sertifikası da olsa keşke Devleti kendi tarlaları olarak görüp istedikleirni ekip biçiyorlar istedikleri gibi sürüyorlar.
-
@genclerbirlikli gerçek islam bu değil
-
@HaniYaKi valla gerçek bilim de bu değil gerçek teknoloji de tek gerçek 50 puan almış meslek lisesi mezunu bir ergenin hayatını garantiye alacağı ve rahat bir şekilde doğru düzgün iş yapmadan maaş alacağı, dışarıda milyonlarca kalifiye insan varken hem de.
-
@genclerbirlikli Yazdık bakalım ne diyecekler.
-
@leventgöktuğ ben de cevap bekliyorum
-
İptal edilmiş gibi duruyor.
Üniversitemize alınması düşünülen, 20.10.2020 tarihinde Resmi Gazete’de ilana çıkılan sözleşmeli personel alımında “Destek Personeli” yerine sehven “Büro Personeli” yazıldığından “Büro Personeli” ilanımız iptal edilmiştir.
İlgililere duyurulur.
http://www.gibtu.edu.tr/index.php/2020/10/27/kamuoyuna-duyuru/
Destek Personeli bahanesini yemedim ama olsun, yine takip edeceğim.
Vasıfsız bir torpillinin büro personeli olmasını engellediysem ne mutlu bana.
Benimle birlikte cimere yazan arkadaşlara da teşekkür ederim.
-
@genclerbirlikli Helal olsun. Cimer, cimer olalı, böyle etkili kullanılmamıştır. @leventgöktuğ da başvurmuştu galiba.
-
@genclerbirlikli Şunu da demesem olmaz dostum
https://youtu.be/SDB88DmyIWc -
@plansız ahahaha benim de aklıma geldi bu
-
@genclerbirlikli böyle şeylere her zaman destek olurum kendi adıma. Yeter ki haberim olsun. Her zaman takip edemiyorum Torpili takip etmek de zor zaten memlekette
-
@genclerbirlikli İptal ilanı yayınlandı hocam, elinize emeğinize sağlık