2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar guy olarak başlayana kadar maaşlar 500 dolara kadar düşer muhtemelen
-
@KamuAdayı valla yazdıklarının altına imzamı atarım kardeşim kpss ye son bir ay kala nasıl çalışıyorsanız öyle çalışın diyoruz hala kaynal soruyorlar küçümsediğim için söylemiyorum bunu yanlış anlaşılmasın lakin kpss ztn guydan daha agır bir sınav ceddimiz bikaç ayda istanbulu fethetmiş bizimkilerde sınava 40 gün olmasına rağmen telaş içindeler çalışın arkadaşlar kpss ye nasıl calıstıysanız öyle çalışın eksikleri olan daha fazla çalışsın eksiği olmayan soru çözmeye devam etsin
-
@poncik arkadaşım guydan girip fetihten çıktın iyi moral oldu
-
@merasim34 maaşını dolarla mi alacaksın?
Hahhaha şaka şaka -
@merasim34 hocam öğretmenler 2 gün ise gidiyor 6000 7000 maaş alacaklar bizim.ibbf hamballik vala niye ugrasiyorsak
-
@merasim34 bide biz 55 defa sınava giriyoruz millet 1 bizden 1000 kişi onlardan 40.000 hak hukuk adalet
-
@adanali01
öğretmen 6-7 mi alıyormuş şu an hocam bilmiyorum. 4.5 felan diye biliyordum -
@idealistbiri ya öyle ama tamam stres yapalım strateji yapalım kaynak soralım falan da yani en nihayetinde elimizden geleni yapalım gerisi nasip yani
-
@KamuAdayı 4400 net maas
-
@adanali01
anladım hocam. 6-7 alıyor ise bırakacaktım her şeyi -
@KamuAdayı ee hocam 1000 tl ek ders felan vala enayilik etmişiz keşke 4 uncu sınfta ibbf yi bırakıp öğretmenlik okuyaydım
-
@KamuAdayı sen 3 senedir guy icinn 90 li puanla bklerken millet 70 le ataniyor artı bizim gibi mülakatta stres te çekmiyor ne ise puanın onu veryr
-
@KamuAdayı 4400 tl net maaş. Saatlik ek ders ücreti 18.22. DYK hariç 5000 lirayı buluyor.
-
@yolosapiens biz guy olunca bu kadar emeğe 20.000 binmi alacaz hocam
-
@yolosapiens
vmy için kafa patlatıyorum. o kadar zor sınava rağmen, 3 yıl eğitim sonrasında zorlu mesleğe rağmen 6.5 başla. vm olunca 7.2 al.
ufaktan bir ilkokul öğretmeni hatun arayışına başlayayım ben
şaka bir yana bir kadına en yakıştırdığım meslek öğretmenlik. -
@KamuAdayı Vallahi hocam küçük bir ilçede matematik - fen bilgisi gibi derslerin hocaları özel dersler ile filan ne kadar kazanıyorlar söylesem dudaklarınız uçuklar.
@adanali01 hocam arkadaşımın arkadaşı 5000-5500 arası alıyormuş,öyle diyor.
-
@yolosapiens benimde ablam öğretmen ne zaman sorsam 3000 tl alıyım diyor biraz eksik söyleyebilirler ama yinede haftada 2 gün 5000 çok iyi pdr onlardan daha fazla maaş ve hiç yorulmadan aliyorlar
-
@malatyalı-sis 100 soru 4 alan derse paylaşılacak ama bazı konular 26-24 arası
-
@ilginserhat ataturk ilke ve inkilaplari kac soru
-
Öğretmenler gene mağdur....