Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (120 kişi)
-
Hocam sınav sonucu açıklandı, feragat verecek olan var mı işletmeden yedek listedeyim.
-
@margaret kaçıncı yedek
-
Hayirli olsun
-
Hayırlı olsun.Kazanan arkadaşların diğer kurumlara başvurmamasını rica ediyoruz.
-
Işletmeden kazananlar kimler arkadaslar
-
@eomer, içinde söyledi: Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (120 kişi)
Hayırlı olsun.Kazanan arkadaşların diğer kurumlara başvurmamasını rica ediyoruz.
Merhaba sonuçlar açıklandı. Bende sözlü sınavı kazandınız dıyor sadece. Sanırım asıl adayım. Bu durumda sormak istediğim bir konu var. Ben hali hazırda bir kamu kurumunda çalışıyorum ve hemen istifa etmem gerekiyor mu? Yoksa belgeleri gönderdikten sonra göreve başlama için verilecek 15 gün içerisinde istifa etsem olur mu? Arşiv araştırması ne kadar sürer, bilgisi olan var mı? Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olacağım.
-
@Legendary1 bem varım hocam siz de kazandınız mı
-
@yeniiiidnz istifa ederseniz baska kurumda baslayamazsiniz kamu kurumunda memursaniz tabi eger sozlesmeliyseniz istifa edeceksiniz tabi memur iseniz muvakkafatname almalisiniz kurumunuzdan
-
@yeniiiidnz hocam kamuda calisiyosaniz memursaniz istifa etmeyin sakin. Yeni kurumunuz eski kurumunuza yazi yazip muvafakat isteyecek . Sonrasinda oraya başlayacaksınız. Gvs arşiv yapiliyo mu yapilacak mi bilmiyorum
-
@yeniiiidnz kurumunuzun size muvafakat vermesi gerekiyor en doğru bilgiyi size kurumunuzun personel işleri dairesi verecektir.
-
@jeanpaulsartre sözleşmeliyim hocam
-
@yeniiiidnz hocam o zmn sozlesmenizde istifa ile ilgili madde vardir zaten orda ne yapicaginiz yazar istifa etmelisiniz kurumundaki ins kaynaklariyla gorusun bi dilekce ile surayi kazandigimdan dolayi istifa ediyorum diyebilirsiniz
-
@jeanpaulsartre tesekkür ederim
-
@Leon-Walras-2
1.yedek -
Tanidigim bir kisiyi referanssiz almislar kurumu tebrik ederim bu konuda.
-
@Legendary1 Ben de referanssız girdim. Hatta torpil söylentisi nedeniyle olmayacak dıye çok gerilmiştim.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim.
İşletmeden yedek olanlar kendi sıralarını bir sıra önde sayabilirler. -
@margaret meraktan gitdim iletiye sınava falan girdigimden degil. ama sizi görünce dayanamadım yazmak istedim. inşallah girersiniz hocam. olmazsa daha iyi bir kurum olur insallah
-
merhaba arkadaslar iktisattan asıl kazanip da feragat edecek var mi
-
@margaret kaçıncı yedeksiniz hocam