Şarköy Belediyesi
-
@babanınoglukemal
Aynen hocam banada belediyeye iletiyor gibi geliyor -
@paragliding Geçmiş olsun, iyice saçmalamışlar, hayatlarında ilk kez mi ilana çıkıyorlar, bu nasıl bi durummuş böyle! @babanınoglukemal arkadaşımızın dediği gibi idari başvuru ve sonrasında idari yargı yolu gibi görünüyor.
-
@plansız ee yeğenler nasıl iş sahibi olup evlenecek.
-
@plansız
Sagolun hocam burdan bu ilana basvuru yapan arkadaslar vs vardir belki. Memurlarda var ama orda hesabim yok orayi bilmiyorum. -
@paragliding şöyle bir yol daha var; belediye başkanının partisine bakın, rakip partinin belediye meclisi üyelerine ya da il başkanına ulaşmaya çalışın. belki etkisi olur
-
Birde sonuclara bakarsaniz 4 kisilik memur kadrosu bes katini mulakata kalacak dusuninki puani olan hic adam kalmamis basvuru yapmamis 15 kisi mulakata kalmis. Onun da son 7-8 kisisi 60 puan alti.
-
@babanınoglukemal
Eyvallah hocam. @onuktekin hocamda soyledi sagolsun. Bunuda deneyecegim. -
olaya bak ya :ddd gerçekten ağlanacak haldeyiz ama o kadar alıştık ki gülüyoruz artık. aklıma tevfik fikretin bunlar için yazdığı han-ı yağma şiiri geldi
..
Bu harmanın gelir sonu, kapıştırın giderayak!
Yarın bakarsınız söner bugün çıtırdayan ocak!
Bugünkü mideler kavi, bugünkü çorbalar sıcak,
Atıştırın, tıkıştırın, kapış kapış, çanak çanak…Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin,
Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin! -
Simdi az cok boyle seyleri duyuyoruz biliyoruz. Sagolasiniz yardimlasip birbirimize yol gosteriyoruz ama ne bileyim ben kimsenin hakkini yemek istemem. Kastim sadece bu ilan icin degil benzer bir cok ilan var her kadroda unvanda vs. Yani kadroya basvuracagim taban 55, benimki 56 ve usteki bir cok adami gecip memur olacagim. Hemde bunu lisans mezunu biri olarak yapacagim.... Koca 4 yil okumus akli basinda biri olarak. Biraz da her insanin kendi icinde olmasi gerek heralde arkadaslar.
-
@babanınoglukemal "yazsan olmuyor, yazmasan olmaz"...
https://youtu.be/7EvEclSVwYo -
@plansız
Ben insaatta calisiyorum hocam
O sartlarda herkes esit -
@plansız
Şikayetim var
Cümle yandaştan! -
@paragliding Allah işinizde kolaylık versin dostum, tez vakitte, hayırlısıyla gönlünüzdekine kavuştursun.
-
@babanınoglukemal Bu işin partisi şusu busu da yok zaten, mesele hep ahlak meselesiydi. Çocuklarımızı düzgün yetiştirebilsek keşke.
-
@paragliding Şimdi listeye baktım da 83 ve 80 puanlı iki kişi listede. Sadece elden ve postayla olan başvuruları işleme koymuşlar sanırım.
-
@onuktekin Bir yanlış anlaşılma ya da yanlış bilgilendirme söz konusuysa yazık olmuş:( @paragliding
-
@plansız bir kişi değil birçok kişi yanıltılmış öyle olduysa.
-
@onuktekin
@plansız
Hocam insan kaynaklari ile iletisime gecip mail yolu ile basvuru yapilabilecegini teyit ettim oyle basvurumu yaptim. Bizzat kendisi belgeleri buraya gonderebilirsiniz dedi. Zaten ilandada elektrnik basvuru yapilabilir deniyordu. Hersey tamam anliycaginiz. -
@onuktekin Değil mi birden fazla kişi var demişti 80 li puanları olup dışarda kalan @paragliding
-
@paragliding onu anladım da bunu işleme koyanlar bunu atlamış olabilir. Konuştuğunuz kişi değil de bunları işleme koyan memurun hatası olabilir. Sizden yana hata yok burada. Bu konu net bence.