2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@amirim hocam siz paylaşın bence de duyumlarınızı sevindirmeyin şeytannı
-
@amirim Hocam bu forma üye olmadan önce bile sizin ne yazıldığınıza bakmak için giriyordum, lütfen duyumunuzu bizimle paylaşin.
-
En temizinden 2 soru iptal edilsin bitsin gitsin diyeceğim ama bu sefer de soruyu doğru yapanlar linç edecek.. bu kadar tartışmalı soru iptal edilse de haksızlık edilmese de.. ÖSYM ayıp etti, rahatsız etti.
-
@amirim keşke paylaşsanız duyumunuzu
-
Herkes artık duyum olarak paylaşılan bilgiler tutmayınca linç etmekten vazgeçmiştir.
-
@amirim bence de paylaşın hocam. Sizin duyumlarınızla gerçekleşenler örtüştüğü için herkes geçen sene büyük hayal kırıklığı yaşadı. Ama duyum meselesi bu sene forumu takip edenler için kavranmıştır diye düşünüyorum. Gerçekleşmeme ihtimalinin olabileceği herkesçe anlaşılmıştır. Ve sizin trol paylaşım yapan biri olmadığınıza herkes emindir. O yüzden tepki gösterecekler ancak art niyetli insanlardır.
-
@amirim bu dönem çok kıvrandık hocam,duyumunuza ihtiyacımız var açıkcası.
-
Bu forumda çok sağlam duyumlara sahip insanlar var biliyorum. hatta bu yazıyı okuyup kendi kendilerine evet diye söylenenler vardır. Sizlerden ricamiz durumlardan nasil haberdar ve rahatsinz, ayni şekil bilzeri aydınlatmaniz. Bn yazan herkesin sözüne değer veririm doğru veya yanlis olabilir. Bilgi paylaşildıkca güzeldir
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Özellikle bu sene dikkatimi çekti,
Face de bir grup var , adminleri sınav kazanamadıkları halde "en iyi niz yaptik" , sağdan soldan tarih öğrenip "biz demistik" , hiç çözemediği halde reklamını yaptığı hocaların kitaplarını "piyasadaki en iyi kitap" , fikri bile olmadıkları konularda "bize göre böyleydi, boule de oldu" diye ahkam kesiyorlar .
Bu kişiler ile forumdaki bazı kişilerin paylaşımları o kadar benzer ki şaşıyorum .. hatta foruma da musallat oldukları için üzülüyorum...yazık+1
Facebook moderatörleri özellikle isim vereyim sınav sonrası Yüksel hocanın soru hakkında ki düşüncesini ilk paylaşan grup ve moderatörleri diyeyim siz anlayın ️
-
@can-mavi burda sınırları ve kuralları siz mi belirliyorsunuz? Racon mu kesiyorsunuz hesap vermemi falan bekliyorsunuz ilginç bir şekilde. Burda kendinize biçtiğiniz rolü tam anlayamadım ben nesiniz tam olarak? Kiminle ne konuşacağıma da bırakın da ben karar vereyim sınırı bu durumda aşan siz oluyorsunuz. Alay mevzusuna gelince ben sevmem eğitim sistemindeki tacirleri o yüzden alayın en sağlamını ederim hocasıyla da yazarıyla. Ahmet’in iletisini alıntılamışsınız ama onda alay yok onu da az çok herkes idrak eder zaten ne demeye alay olarak nitelendirmişsiniz anlamak zor. Sizi de dikkate almıyorum normalde “bu da alay değil”.
-
@Pisagor aynen var sağlam duyumcu birkaç tane arada yazıyor buraya.
-
@siyasalllııı neymiş duyumları göremedik hiç ne yazdılar ki
-
@raskolnikov1 70-73 demişti diye hatırlıyorum. Düşük kapatacak dediler genel olarak. Umut olarak algılanmasın ben duyumcu değilim onlar böyle dedi.
-
@ryu753, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@amirim hocam siz paylaşın, adı üzerinde duyum. Kimse size bir şey diyemez tutmadı diye...
Geçen sene yeterince kulak çınlaması yaşadım bu sene almayım sağ olasın. ))
-
@can-mavi arz şoku sorusuna doğru diyen iktisatçılar için " HUKUK bilmedikleri için doğru yorumlayamıyorlar" yorumunu gördüğümden beri hiç dikkate almıyorum hocam o yönetici tayfayi
-
@amirim hocam yazın yine de ne biliyorsanız zaten tamamiyle inanacak değiliz sadece bir öngörü oluşacak
-
@amirim hocam o onların ayıbı bu sene kimse bir şey diyemez ortama baksanıza.
-
@raskolnikov1 çıkarsa çıkar çıkmazsa doğru değilmiş demek ki deriz biter gider
-
@KAMUCU-1 takip edenler zaten farkında Forumun sevdiğim yönü futbol takımı tutar gibi bir hocanın peşinden gidilmiyor herkes fikrini ifade edebiliyor..Yoksa moderatörlerin işine gelmeyen yorumların silindiği, elestiri yapamadığın bir ortam olsa buranında bir anlamı kalmaz..Ne yazık ki bazı yerlerde bu tür durumlar yaşanıyor..
-
Ani ve şok kelimeleri üzerinden TDK anlamları ile ilişki kurulup arz ile ilgili iktisat sorusunun iptalini tartışanlar bence para fiskal ibaresinin kullanım durumuna istinaden iptalini de tartışabilir , bunda bir behis görmedim ben doğrusu
Herkes doğru yaptığı sorunun iptal edilmemesini ister rasyonel olarak , bunu da gayet doğal karşılamak lazım, benim kızdığım ise hocasının fiyakası düşecek, dik duruşu bozulacak ve öğrenci gözünde prestiji sarsılacak korkusuyla buralara algı çalışması yapılmasıdır. Zeynel dinler babamın oğlu değildir çıkmış soruyu bile yanlış çözmüşlüğü vardır, onun kitapları kadar Yüksel’in de kitaplarından çalıştım , ama fısıltı gazetesi gibi burada Yüksel sevicilik yapmadım, buraları okuyan binlerce , sınava hazırlık öğrencisi olduğunun farkında olanlar reklamın iyisi kötüsü olmaz deyip böyle yapmaya devam ediyor . Hem bu yüzden hem de kendim doğru yaptığım için ÖSYM’nin bu adamı haksız çıkarmasını temenni ediyorum. Bizi ,burada ki kısır tartışmalara maruz bıraktığı için de kınıyorum.