Maliye bakanı Berat Albayrak istifa etti
-
İstifa doğru gibi görünüyor. Bakan yardımcılarından falan açıklamalar gelmiş. Ne diyelim hayırlısı olsun. Mehmet Şimşek reis geliyormuş birde:)
-
BBC Türkçe'ye konuşan Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilisi, Albayrak'ın istifasının doğru olduğunu açıkladı.
Aynı yetkili, istifanın kabul edilip edilmediğine yönelik soruya, henüz belli olmadığı cevabını verdi.
-
@hayırlısı035 Reisin haberi olmadan istifa etmez diye düşünüyorum. Usulen önceden haber verilir sonra istifa edilir. Hele ki sayın bakanın aileden olduğunuda düşünürsek mutlaka Reis'ten icazet almıştır.
-
@LioN
Maliye bakanıydın severdin bizi
Erken gittin
Hasretle bıraktın bizi
Maliye alımları azaldı
Eridi sabrımız gelsen yine
Tahtın hazır mutlu et biziŞikayetimiz var cümle alımdan
İnsanız bizde acı akıyor kanımızdan
Mehmet Şimsek gel gayri
Şair Onuk der ya nasip hacı
En çok alım yapandır bu derdin ilacı
Kalk gel gari sayın bakanım -
@LioN Mehmet Şimşek gelirse güzel olur bak
-
@onuktekin kalemine sağlık kardeşim. Şimşek reisin tekrardan gelmesi gerçekten hem ülke için hem bizler için çok iyi olur. Düşünsene reis geliyormuş koltuğa oturur oturmaz bu ne böyle 1000 kişi guy mu olurmuş ilave bir 1000 daha çeeek oradan diyormuş:)
-
@LioN Kim aldı bu kurum içini buraya? Çıkartın dışarı! Güvenlik! hahahash Yaz kızım İİBF'ye 1500 ilave guy, 1500 ilave duy
-
@d3mir3l Şimşek şu ortamda gelmez.
-
@onuktekin 250 de cila niyetine dguy. Namımız yürüsün kızım. Kral geri döndü:)
-
@LioN Ver mehteri veeeeerr
-
Tam ilanların geldiği sırada bütün kurumlar çalkantıya giriyor. İibflinin yüzü gülmüyor gerçekten.
-
@churcill Geçen seferki gibi olur diye ödüm kopuyor. İçim daraldı resmen.
-
İnternette bu fotoğraf dolaşıyor. Doğru mu?
-
@onuktekin kızım SGK denetmeni bir 600 yapıştır. Aman efenim o kurum bize bağlı değil. Ne demek bağlı değil!!! O garibanlar da çok bekledi yaz sen. O da makama gelişimizin küçük bir hediyesi olsun:)
-
@hayırlısı035 yalan hocam tabi kaynaklar bakanı ney, tabii olmalı
-
@LioN Guy,duy sınavını da kaldırıyorum merkezi atama gibi yapılacak! Kim küü karşı çıka boynu vurula
-
@hayırlısı035 Bu kulislerde konuşulanların liste hali. Yakın zamanda bunların düşünüldüğünü duymuştum.
-
@babanınoglukemal anladım
-
@onuktekin şimdi bir de erken seçim kararı gelirse buyrun cenaze namazına
-
@churcill evet o da konuşuluyor. Erken seçim belki sgk denetmenliği alımını harekete geçirir ama o da zor sanki