2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Tabi her görüşe saygımız var yanlış anlaşılmasın sadece kendi çok düşünmüş fikirleri değişmiş bize düşünmeyin diyor
-
@srsmn tahminlere devam edilse aslında kesintiye ugradi
-
@alpkaim yazınca kızıyorlar 74:)
-
@herseye-rağmen herkes yazsin hocam videodaki gibi bir çalışma yapacağız ıns açıklanınca yakın puana ulaştığımız gorulecekbir kişide 3 kez yazmasın tahminini
-
@osaduman, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@mülki, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@kafdağınınarkası Şimdi 75, daha önce de 72-75 arası, ondan önce de 70-72 arası demişsin. İstersen sen fazla düşünme, çünkü düşündükçe kendinle çelişiyosun.
Bir şarkı vardı "düşündükçe çılgına dönüyorum"
Arkadaşın görüşüne saygılar tabi.Hiç bekleme beni teslim olmuyorum
Kendime ayırdım o son kurşunu... -
Bazı insanların kalpleri o kadar kararmış ki şaşırıyorum 27 28 yıllık hayatımda böyle artniyetli insanlar görmedim ve ayrıca böyle artniyetli insanların bir halt olduğunu da görmedim sınavla bitmiyor beyler daha bunun mülakat aşaması var orada elbet engellenirsiniz..
-
@Daywalkerss herkes kalbinin ekmeğini yer hocam
-
71 e kadar düşer bence
-
@Daywalkerss aynen 300 kişi elenecek mülakatta ve orda elenmek daha çok üzüyor insanı
-
An itibariyle 42 kişi tahminde bulundu..
Tahmin Toplamı: 3.031
Ortalama: 72,166 -
@Ömermuhtar kapatacagi max 73 goruceksiniz..cok da kafanizi bulandirmayin bunla artik..
-
@discotheque hocam 2019'da da böyle kesin konuşmuşsunuz tabii ki temennidir bu bilemeyiz ama böyle kesin konuşmayın derim
-
@ryu753 yok hocam fazla düşünme, fazla kafanı bulandirma işte :))
-
@ryu753 olur konuşmam.
-
@discotheque öneri hocam benim ki yanlış anlamayın, daha üstü kapatırsa ben liste dışı kalırım mesala kalbim sizin dediğiniz gibi olsun diyor ama işte bilemiyoruz ki..
-
erken açıklanma ihtimali yok mu bu sınavın
-
@ryu753 kardesim ustu mumkun tabi 2019da iki iptal oldu, iptalsiz diye belirtiyorum benm tahminim bu, istemeyen okumasin ciddiye almasin, burda bir guruh var insanlarin soyledigi herseyi sekillendirmeye mudahale etmeye calisiyor,, ben muneccim degilim fazlasini arayan falciya gitsin, bi isinize bakin artik ya ben kimseye birsey diyor mym?? Baskalarinin onune degil kendi onunuze bakin burda sana sahsina demiyorum bunu genel soyluyorum..
-
Tavsiyeniz ve ilginiz için teşekkür ederim fakat Düşündükçe/ Kullandıkça eskimeyen aksine gelişen tek organ beyin o yüzden çokça düşünmeli çokça da kafa yormalı ki insan her durumda ferasetli/öngörülü olup ileriye dair koyun gibi beklemesin.. 2. olaraktan zihni bu ufak hesapla bulananlar herkesin zihin seviyesini pek tabii olarak kendi kapasitesiyle denk sayar lakin unutmayınız ki bu hesaplar Zihnimizi bulandırmayacak kadar küçük, beklentilerimiz ise meşgalelerimizden alı koymayacak kadar net..
-
@Ömermuhtar vallaha kardesim beyninizi yormak istiyorsun bu tip seylerle pek tabi saygi duyarim.
-
71,5 iptalsiz