Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Müdürlüğü Personel Alım İlanı 2020 (400 kişi)
-
-
@mk-ank hocam tahmini kaça düşer ?
-
Bu pozisyon nedir hocam? Ne iş yaparlar? Bilgilendiren birisi olursa iyi olur. Google'a yazdım fakat çok bilgilendirici bir şey bulamadım.
-
@ESE0303 İlk açıktan atamalar hocam. Bölüm ayrımı da olmadığı için çok gerilemeyecektir 1500 sıralamadan. Kısmi bir gerileme öngörülebilir.
-
@SBF11 büyüyünce müdür oluyor. Öyle bir pozisyon diye aklımda kalmış
-
@mk-ank hocam kaç gibi kapatir
-
@mk-ank 90 gibimi kapatir
-
Geçen sene nasıl ilerledi süreç? Çok uzun sürdü diye hatırlıyorum. Kaçla kapattı acaba?
-
@onuktekin geen sene 82 imiste
-
@onuktekin ama bu ilk alim iste 90 üstü olur gibi
-
@SBF11
Alıntıdır...........Yorumları okudum, bir İdare memuru arkadaş da gayet güzel bilgilendirme yapmış. Bir cezaevi çalışanı olarak bende 4,5 yıllık deneyimlerimi paylaşayım.
Ben bir önceki 100 idare memuru alımına başvurmaktan (puanım yeterli olmasına rağmen), memurlar.net te yazan OLUMSUZ yorumlardan dolayı vazgeçtim. Fakat kısmetimiz bizi gene cezaevine sözleşmeli (!) teknisyen olarak getirdi.
Bende İdare Memuru öğrenciliği alımına başvurdum. Çünkü sözleşmeli olmak ve yükselme sınavlarına girememek ve daha bir sürü sözleşmeli olmanın getirdiği negatif durum çok zoruma gidiyor.
GELELİM DENEYİMLERİME;
-
Zor bir ortam, bir bomba var kimde patlarsa misali. Kısmetinizde varsa hayatta aklınızın ucuna gelmeyecek bir meseleden soruşturma geçirir, ceza alırsınız, sürgün yersiniz.
-
Ben çeşit çeşit kurum müdürü ve 2. müdür gördüm. Beyefendisinden en ahlaksızına kadar. Bunlar kurumiçi amir, bunların haricinde savcılar, hakimler, başsavcı, ağır ceza reisi de adliye kısmından amir.
-
Yapılamacak iş değil ama özellikle bayanlar çıt kırıldım bir yapıdaysa gerçekten zorlanır.
-
Mahkum tehdit eder, saldırır, zarar verir...
-
Şanslı ve yetenekliyseniz açık cezaevine düşersiniz kısmen daha rahattır.
-
Türkiye'nin her yerinde çalışabilirsiniz. Genel Müdürlük her yere gönderebilir.
-
Maaşı 3700-3800 arası. (bekar için) ama Döner sermayeden de ek gelir olur.
-
Kapalı ortam, bazı cezaevlerinde cep telefonu kullanılamıyor.
-
Amirsiniz fakat İnfaz Koruma Baş memurları pek sallamaz sizi. Bu arada kurumda en sevmediklerimde onlardır ve bence en sakınmanız gerekenlerde. ( İşini Düzgün yapanları tenzih ederim)
-
Ben bazen hayat muhasebemi yaparken kendi kendime "Ben cezaevinde müdürlük yapamam" diyorum ama sonra kendini ifade etme yetisi dahi olmayan insanları müdür olarak görünce, "Bunlar yapıyorsa ben çok daha iyi yaparım" diyorum.
-
Malesef Cezaevi çalışanlarının büyük çoğunluğu son çare olarak burayı tercih ediyor, yaptığı iş ne olursa olsun. (Tıpkı benim gibi)
-
Maaş müdür olunca güzel bir seviyeye geliyor + döner sermaye.
-
Yatarak müdürlük yapanda var; Devletçi, üretken, çalışkan, girişken müdürlerde.
-
Cezaevi çalışanlarda yıpranma tazminatı var. (2,5 sene erken emekli olunuyor)
-
Kadın yöneticiler için erkek cezaevi daha rahattır. Eğitim, sağlık, psikososyal, personel birimleri gibi daha hafif birimlerden sorumlu yaparlar.
-
Gece 3 de bir telefon gelir olay var derler. Yataktan kalkar gidersin. Bir misafirliktesin telefon gelir biri intihar etmiş, hemen cezaevine gidersiniz.
-
En büyük artıları diğer memurluklara göre : Servis imkanı ve Öğle yemeği
-
Birde şanslıysanız Lojman.
-
Benim görüşüm idare memurluğu görevde yükselme ile olmalı çünkü amir olacak kişi işi bilmeli ama genel müdürlük böyle taktir etmiş yapacak bir şey yok.
-
-
Yazanlara göre 82 kapaması normal
-
@guyguy26 hocam tefeci işi gibiymis
-
-
@adanali01 başvuru zahmetli ve pahalıya geliyor ama yapalım bakalım başvuruyu.
-
@onuktekin kaç hocam puaniniz
-
@adanali01 puan 86
-
Mesleği merak eden dostlar buyrunuz;
Adalet Bakanlığı CTE İdare Memurluğu nedir?
Nasıl olunur?
Nasıl bir meslek? Nöbet sistemi nasıl?
Maaşı ne kadar? Öğrencilikte maaş veriliyor mu?
Mesleğe nasıl geçiliyor?
Sosyal, mali hakları ve kariyer imkanları nasıl?
Tüm detaylar meslek tanıtımımızda; -
2019 Alımı taban puan bilgisi arkadaşlar;
-