2020 Vakıfbank İlan Gelecek mi?
-
@jamiryoo inşallaaah beklemekten başka şansımız yok
-
Arkadaşlar bu forumda mutlaka vakıfta çalışan arkadaşlar vardır. Hiç duyum olmadı mı gerçekten ?
-
Halkbank acti bilu da acar
-
@john-hicks ama 2021 e sarkar mı sizce?
-
@bykeynes kurumda çalışıyorum hocam hiç duyum gelmedi şu zamana kadar.
-
Bir kariyer sitesinde ilan gördüm ama Vakıfbank kariyere giriş yapamadım bilgisi olan var mı?
-
@zelihacag
https://www.vakifbank.com.tr/btkariyer/Bt geldi sanırım sadece
-
Arkadaşlar bu başlığı çok önce açmıştım. Yakın zamanda duyum alanınız var mı?
-
Evet ben de bu konuyu merak ediyorum arkadaslar sizce yıl sonuna doğru gelir mi yoksa seneye yine subat Mart gibi mi
-
Arkadaşlar merhaba daha önce vakıfbank müfettiş yardımcılığı sınavına giren var mı aranızda? Varsa eğer bu sınava nasıl hazırlanmak gerek hangi Kaynakları önerirsiniz
-
@Düşlerülkesi ilan mi gelecek
-
@Su28A bilmiyorum ama ıyı bır hazırlanma gerekiyor sonuçta bu sınavlar kolay olmuyor dıye biliyorum.
-
@Düşlerülkesi gecen yil sinavina girmistim hocam. Genel yetenek icin vakit yetmemisti maalesef. Siniflarda saat yoktu. Sizin seviyenizi bilemem nasil çalıştığınızı bilemem. Size suna calisin diye tavsiye verecek durumda degilim. Ondan sinavın genel olarak nasil oldugundan ve kendi kaynaklarimdan bahsedicem.
genel yetenek sinavi zorlugu ales gibiydi. Ingilizce sinavi zorlugu yds gibiydi.
Alan bana cok tuhaf gelmisti. Çünkü soru dagilimini begenmemistim. Muhasebede banka muhasebesi sorulari coktu. Iktisatta gereksiz yere islami bankacilik alaninda soru koyulmustu. 1 2 tane de degildi. Ben 5 soru hatirliyorum en azindan. Yani bilenle bilmeyen ayirt edilmedi. Ben bir tek genel yetenekten gecemedim. Alanim ve ingilizcem iyiydi. Ama nasilsa puanim düşüktü.
Daha net bilgiler icin eski baslikları kontrol edin bence. Çünkü uzerinden cok zaman gecti. Cok hatirlayamiyorum.
Kaynak acisindan kendi kullandiklarimi söyleyeceğim. Ben onceden akadroya gitmistim, oranin kpss kaynaklarimi kullaniyorum. Yeterli olduğunu da düşünüyorum. Bazi arkadaslar erdal ünsalin makro iktisatina fln çalışıyorlardı. Ama banka icin cok oldugunu düşünüyorum ben. -
@Ysgnd5 tesekkür ederim hocam genelde banka sınavları böyle oluyor zaten zamandanda bırcok kişiyi eliyorlar en son halkbankasının sınavına girdim cok saçma bir sınavdı. Tekrardan tesekkür ederim tavsiyeleriniz için.
-
@Düşlerülkesi rica ederim
-
Arkadaşlar başlığı heycanlandırdığım için özür dilerim ama bütün sınavlar ertelendi ya vakıfın bu yıl da yalan olmasını istemiyorum:((((
-
........
-
@bykeynes Vakıfta çalışan arkadaşa sordum bilgi gelirse söylerim.
Ama bundan 1 ay önce falan HacıBayramı Veli üniversitesinden sınav yeri için görüşmüşler diye duymuştum. Güvenlik görevlisi ile konuşmuş arkadaş. Şu süreçte gelse gelse Şubat Mart’ta ancak gelir . -
@kaybedenler inşallah gelir yıne şubat gıbı
-
@kaybedenler hocam çok teşekkürler bilgi için.. arkadaşınız dönüş yaptığında bilgilendirirseniz çok sevinirim