GUY KASTAMONU
-
Kastamonuyu tercih eden arkadaslar puan ve sıralamanız nedir?
-
Ben ve 20 arkadaşım 95 puanla yazdık
-
@koskorodo tmm
-
@koskorodo Amacım spekülasyon değil gercekten fikir alısverisi sadece
-
85 puanla yazacağım ama 2 ya da 3. tercihim olacak. Kastamonu hakkında sorularınız varsa sorabilirsiniz. 10+ sene orada yaşadım.
-
@yolosapiens İnsanları nasıl, ev kiraları falan ne kadar olur ilcelerde. Gerci benim puanım 78.7 gelir mi emin değilim ama sorayım ben yinede
-
@Crn123, içinde söyledi: GUY KASTAMONU
@yolosapiens İnsanları nasıl, ev kiraları falan ne kadar olur ilcelerde. Gerci benim puanım 78.7 gelir mi emin değilim ama sorayım ben yinede
Havası sert,insanları merttir...)))
-
@yolosapiens ilk tercihiniz neresi hocam
-
@amirim Kastamonulu muyuz hocam ?
-
@Crn123 ev kiraları cidden ucuz küçük ilçelerde. Buyuksehirle asla kiyaslanmaz. Yuruyerek gidip gelmelik mesafeler zaten ulasıma ayri bi butce gerekmez. Bir iki ilçesini biliyorum ama ben sadece. Yasli nufus agirlikta sakin yerler sosyal imkanlar pek yoktur
-
@Crn123 yüzde 80 gelir insallah hocam
-
Kastamonu için elimden geldiği kadar bilgi vereyim. En önemli şeyi en başta söyleyeyim. Kendinizden emin bir şekilde tercihinizi yapın. Mesela Cide ilçesi köyler dahil 10.000 nüfusu olan, deniz kıyısı, merkeze 2 saat uzaklıkta olan bir yer. Hastane yetersiz ve sağlık sorununuz olduğunda merkeze gitmeniz lazım. Keza Şenpazar da aynı şekilde. Yanılmıyorsam Şenpazar Cide'den de az nüfusu var ama merkeze yarım saat daha yakın. Diğer ilçeler de üç aşağı beş yukarı bu ilçelere benzer yerler.
Özel okul çoğu ilçede yok, dershane olan bir iki ilçesi var. A-101, BİM gibi yerler var ama ilçede AVM beklemeyin, merkezde bile kıytırık bir tane var. Çok fazla göçün olduğu bir il. Süreç nasıl olur bilmiyorum ama becayiş yapmanız da zor.
Kiralar çok ucuz. 1000 liraya herhangi bir ilçede en güzel evi tutarsınız.500-600 liraya temiz, bahçeli bir apartmanda yaşayabilirsiniz.
edit: merkezle olan yolları çok kötü.
-
@yolosapiens İnternet sorunu yaşanıyor mu hocam
-
@koskorodo Hayır hocam yaşanmıyor. Ama fiber altyapı destekliyor mu onu bilmiyorum. Normal 20 mbit internet vardı bizde, sıkıntısız kullanıyorduk.
-
Ben de yazmayı düşünüyorum 79la ama 4.tercihime falan bakalım 4e gelecek mi sıra
-
@sahnr ya gercekten mi. Bunu duymaya cok ihtiyacım vardı hocam tesekkür ederim
-
Zaten puanı yüksek birisi niye kastamonu yazsın oralı değilse
-
@garipbankacı birincide gidersiniz hocam
-
@sahnr hadi inşallah 1e sakarya düşünüyorum en azından merkezi var
-
@yolosapiens Hocam ben Eskişehirliyim. Eskisehirin alım yaptığı ilceleri de aynen böyle. Merkeze uzak, köy tarzı yerler ilce gibide değiller hatta oralarda bim, şok falan var mı ondan bile emin değilim. Bu sene ilceler olduğu icin geneli böyledir zaten diye düsünüyorum ben