TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

GUY 80+ Puanlılar

KPSS A
    guy puanlılar
    37
    54
    2458
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • C
      cemresaygin @gören Son düzenleyen:

Halkbank mülakatı olumlu olursa tercih yapmak istemiyorum ama açıklanmadı. İlk tercihim Denizli.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • babanınoglukemal
        babanınoglukemal Yasaklı Son düzenleyen:

95 ile ağrı yazacağım.

Hiç kimseye inanmayın arkadaşlar her sene aynı şeyler oluyor

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • onuktekin
          onuktekin Son düzenleyen:

98 puanla ilk tercihim Gotham City. Rakiplerime şans diliyorum.

Fortis fortuna adiuvat

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
          • Quesnay
            Quesnay Son düzenleyen:

Gotham 1 kişi alıyor reis şansın zor. Gotham belediye meclis üyesi tanıdığım var 72 ile ilk sıraya yazdım. Şaka bir yana algı illaki olacaktır. Pek sevdiğim bir grup yöneticisi bile bu gaflete düşüp 2017 de ilanın geldiği gün ankara şampiyonlar ligi diye post açmıştı. Ama o yıl asıl şampiyonlar ligi bursa oldu. Her şey gönlünüzce olsun.

" Laissez Faire, Laissez Passer"

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • S
              sahnr Son düzenleyen:

Ankara’yı 76 ile yazmak ölü tercih mi arkadaslar ? umut var mı?

• Antimülakat
                Antimülakat Son düzenleyen:

Evet arkadaşlar bu türden başlıkların riskli olduğunu biliyoruz ama buna engel olmak bizim açımızdan mantıklı değil. Sonuçta forumda engel olacağımız başlıklar ve kişiler belli. Bu başlık için engel olacak bir durum söz konusu değil. Kaldı ki 5 il tercihi yapılabilecek bu sistemde algı yaratılması da pek makul ve mantıklı gelmiyor bize.

• onuktekin
                  onuktekin @Quesnay Son düzenleyen:

@Quesnay Wayne ailesi köylümüz. Falcone ailesi ile de akrabalığımız var. Bakalım yapcaz bi şeyler. Olmazsa da kader deriz.

Fortis fortuna adiuvat

• S
                    swezy Son düzenleyen:

84 ile İstanbul

• M
                      meç Son düzenleyen:

İstanbul şaşırtacak galiba ben 76 lara felan düşer diye bekliyordum ancak 80 e yakın kapatacak bu gidişle

Denetleyenleri kim denetleyecek?

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • A
                        Azalan Terimler @meç Son düzenleyen:

@meç yok sanmam. Tek il yok ki millet zorunluluktan hep İstanbul yazsın

• S
                          swezy Son düzenleyen:

Hocam bnde öyle beklemiyorum sonuçta adayların yarısından fazlası bu forumda yer almıyo ayrıca yine söylüyorum 85 üstü bi çok kişi Ankara yazacak ama burda kendilerini belli etmiyolar İstanbul için spekülasyon yapılıyor evet ben yazdım ama mecburi nedenim var

• M
                            meç Son düzenleyen:

Hayırlısı olsun hepimiz için o zaman. Kaç gün içinde açıklanıyor sonuçlar acaba?

bykeynes 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • bykeynes
                              bykeynes @meç Son düzenleyen:

@meç sanırım guy sınavından 10 gün önce nerde gireceğimiz belli oluyormuş

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • M
                                meç @bykeynes Son düzenleyen:

@bykeynes okudum ilan sayfasında en az 10 gün önceden diyor ama çok uzamadan açıklansa iyi olur

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • H
                                  homecinomiss @meç Son düzenleyen:

İstanbul şampiyonlar ligi gibi

• A
                                    asimetri Son düzenleyen:

Kaç puan ve üzeri nereleri tercih etmeli? Genel bir değerlendirme yapar mısınız? Bir kaç örnek verir misiniz? Minimum kaç puan ile tercih yapılmalı?

• hakimehanımm
                                      hakimehanımm Yasaklı Son düzenleyen:

İkametgahı Ankara dışı olup da guy için Ankara’yı yazacak 90 puanlı adayların aklına şaşarım ya da bilmiyorlardır belki ilçeler Ankara’ya bir buçuk saat uzaklıkta 😀 ben olsam guy için ailemi yaşantımı bırakıp gelmezdim kendim Ankara’da yaşıyorum ama mesela Polatlı çıksa nasıl gidip gelirim diye düşünüyorum açıkçası.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                      • M
                                        marjinalmaliyt57 Sayıştay Denetçileri @hakimehanımm Son düzenleyen:

@hakimehanımm yazsınlar yazsınlar hepsini korona bekliyor zaten. Isyan ederler ankarada olmasın bir tek sınav diye ilk tercihini ankara yaparlar. Herkesin kendi taktiri tabikide bir iibf li olupta tutarlı olana nadir rastladım.

hakimehanımm 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • S
                                          swezy Son düzenleyen:

Yazan yazar Ankara hiç dil dökmeyin Ankara yı sırf başka kurumlara geçiş yapmak kolay olsun diye yazan kişileri de biliyoruz ayrıca ilçe açan tek yer Ankara mı ne yani İstanbul da ücra köşe yok mu ne yani dernek pazarı Trabzon merkeze 10 dk mı bu sorun her yer için geçerli spekülasyon un alasını yapıyorsunuz isteyen istediği yeri yazsın nedir bu ya herkes bi aman yüksek puanlarla yarışmayayım çabasında bu yarışa giren bunu göze alacak.

hakimehanımm 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                          • hakimehanımm
                                            hakimehanımm Yasaklı @swezy Son düzenleyen:

@swezy korkumuz yok yüksek puanla yarışmaktan. şahsi fikrimi belirttim guy Ankara olunca geçmesi kolay oluyor lafı bana saçma geliyor açıkçası başka şehirde guy olup insanlar yükselemiyor mu başka kuruma geçemiyor mu? 90 puan alıp Ankara’nın köyünde guy olmaya gelenin aklı yok hem de taşra uzmanlık için yeni bir düzen oluşturmaya değmez yani. Kendim de Ankaralı olduğum için burayı yazdım gelmezse sınava bile girmeyi düşünmüyorum niye spekülasyon yapayım tutturmuşsunuz bi spekülasyon

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 2 / 3
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti