GUY 80+ Puanlılar
-
Halkbank mülakatı olumlu olursa tercih yapmak istemiyorum ama açıklanmadı. İlk tercihim Denizli.
-
95 ile ağrı yazacağım.
Hiç kimseye inanmayın arkadaşlar her sene aynı şeyler oluyor
-
98 puanla ilk tercihim Gotham City. Rakiplerime şans diliyorum.
-
Gotham 1 kişi alıyor reis şansın zor. Gotham belediye meclis üyesi tanıdığım var 72 ile ilk sıraya yazdım. Şaka bir yana algı illaki olacaktır. Pek sevdiğim bir grup yöneticisi bile bu gaflete düşüp 2017 de ilanın geldiği gün ankara şampiyonlar ligi diye post açmıştı. Ama o yıl asıl şampiyonlar ligi bursa oldu. Her şey gönlünüzce olsun.
-
Ankara’yı 76 ile yazmak ölü tercih mi arkadaslar ? umut var mı?
-
Evet arkadaşlar bu türden başlıkların riskli olduğunu biliyoruz ama buna engel olmak bizim açımızdan mantıklı değil. Sonuçta forumda engel olacağımız başlıklar ve kişiler belli. Bu başlık için engel olacak bir durum söz konusu değil. Kaldı ki 5 il tercihi yapılabilecek bu sistemde algı yaratılması da pek makul ve mantıklı gelmiyor bize.
-
@Quesnay Wayne ailesi köylümüz. Falcone ailesi ile de akrabalığımız var. Bakalım yapcaz bi şeyler. Olmazsa da kader deriz.
-
84 ile İstanbul
-
İstanbul şaşırtacak galiba ben 76 lara felan düşer diye bekliyordum ancak 80 e yakın kapatacak bu gidişle
-
@meç yok sanmam. Tek il yok ki millet zorunluluktan hep İstanbul yazsın
-
Hocam bnde öyle beklemiyorum sonuçta adayların yarısından fazlası bu forumda yer almıyo ayrıca yine söylüyorum 85 üstü bi çok kişi Ankara yazacak ama burda kendilerini belli etmiyolar İstanbul için spekülasyon yapılıyor evet ben yazdım ama mecburi nedenim var
-
Hayırlısı olsun hepimiz için o zaman. Kaç gün içinde açıklanıyor sonuçlar acaba?
-
@meç sanırım guy sınavından 10 gün önce nerde gireceğimiz belli oluyormuş
-
@bykeynes okudum ilan sayfasında en az 10 gün önceden diyor ama çok uzamadan açıklansa iyi olur
-
İstanbul şampiyonlar ligi gibi
-
Kaç puan ve üzeri nereleri tercih etmeli? Genel bir değerlendirme yapar mısınız? Bir kaç örnek verir misiniz? Minimum kaç puan ile tercih yapılmalı?
-
İkametgahı Ankara dışı olup da guy için Ankara’yı yazacak 90 puanlı adayların aklına şaşarım ya da bilmiyorlardır belki ilçeler Ankara’ya bir buçuk saat uzaklıkta ben olsam guy için ailemi yaşantımı bırakıp gelmezdim kendim Ankara’da yaşıyorum ama mesela Polatlı çıksa nasıl gidip gelirim diye düşünüyorum açıkçası.
-
@hakimehanımm yazsınlar yazsınlar hepsini korona bekliyor zaten. Isyan ederler ankarada olmasın bir tek sınav diye ilk tercihini ankara yaparlar. Herkesin kendi taktiri tabikide bir iibf li olupta tutarlı olana nadir rastladım.
-
Yazan yazar Ankara hiç dil dökmeyin Ankara yı sırf başka kurumlara geçiş yapmak kolay olsun diye yazan kişileri de biliyoruz ayrıca ilçe açan tek yer Ankara mı ne yani İstanbul da ücra köşe yok mu ne yani dernek pazarı Trabzon merkeze 10 dk mı bu sorun her yer için geçerli spekülasyon un alasını yapıyorsunuz isteyen istediği yeri yazsın nedir bu ya herkes bi aman yüksek puanlarla yarışmayayım çabasında bu yarışa giren bunu göze alacak.
-
@swezy korkumuz yok yüksek puanla yarışmaktan. şahsi fikrimi belirttim guy Ankara olunca geçmesi kolay oluyor lafı bana saçma geliyor açıkçası başka şehirde guy olup insanlar yükselemiyor mu başka kuruma geçemiyor mu? 90 puan alıp Ankara’nın köyünde guy olmaya gelenin aklı yok hem de taşra uzmanlık için yeni bir düzen oluşturmaya değmez yani. Kendim de Ankaralı olduğum için burayı yazdım gelmezse sınava bile girmeyi düşünmüyorum niye spekülasyon yapayım tutturmuşsunuz bi spekülasyon