17 Kas 2020 15:42

Uzun bir sürecin sonuna geldik.Zaman bir şekilde geçiyor.Her mesleğin kendine özgü karakteri var ama bu meslek başka..Bir kere içinde uçsuz bucaksız insan sevgisi olmayan,hayvan sevgisi olmayan, doğanın bize bahşettiğini algılamayan,kısaca yaratılan herşeye sevgi ve merhametle yaklaşamayan insanın yapacağı iş değil.Mevkinin kendisini yücelteceğini düşünen değil,içindeki tevazuyu ortaya çıkaracağını düşünen kişileri ister bu meslek.Gerektiğinde yolda kalana yol olan,çölde kalana su olacak.

Kimilerimizin çocukluk hayali,kimilerimizin kaderi,kimilerimizin yemini bu meslek.

Ben kendi hayatıma bakıyorum da bütün olmayışların sebebi bu meslek.kaderim,rüyalarım adım adım taşındım resmen buraya.yıllarca çalışıp hiçbir yazılı sınavı geçemedim kpss dahil.atanacak bir puan alamadım biliyorum biryere atansam vazgeçecem bu sevdadan.Kabullenicem gerçekleşmeyen bir hayal olarak koycam heybeme.Ama yok hiçbir sınavı kazanamıyorum yaşta ilerliyor sebebini anlayamıyorum ama bir hayr arıyorum hep.ve en son bütün yenilgileri bir tarafa koyup bir yıl önce başladım kaymakamlık sınavı için çalışmaya.şimdi bu sınavda belki de son yılların en zor sınavında hatta,benim gibi adeta bu dünyaya girdiği her iş sınavını kaybetmek için gelen biri 79 netle mülakat bekliyor.

Kısaca herkes bu dünyada nasibi neyse onu yaşıyor.Allah kimseyi nasibi olmayanla yormasın herkes çok geç olmadan kavuşsun inşallah.