2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@güneşşş
arkadaşların da dediği gibi düzeltilen başvuruları da sayıyormuş galiba. tam bilgim yok o konuda. başvuru sayısına çok takılmayın. yarış her zaman belli bir sayı arasında geçer. isterse 20.000 başvursun. çok kişi başvurdu çok rekabet olacak diye bir şey yok. -
@koskorodo 2017 de 12000 başvuru varmış sanırım hocam başka bi yerde yazmışlar
-
@ertyy ben 8bin diye duydum 12 bin daha iyi haber tabi
-
@koskorodo gecen bi arkadas 12bin demisti
-
@koskorodo 12 bin hocam 2017de
-
Felaket tellallığı yapmak istemem ama İçimden bir ses bu sınav ertelenecek diyor a dostlar
-
@mbguy alıştık
-
Arkadaşlar forumu uzun süredir takip ediyorum ama yeni üye oldum. başlıkta çok yararlı bilgiler paylaşılıyor ancak belki de en önemli şey yani sınavla ilgili pek paylaşım bulamadım. Eğer yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim
-
elinde 2015 sonrası guy sınavlarının soruları olan var mı?
-
p48 puanım 85 ancak sınavdan ciddi anlamda çekiniyorum açıkçası. Çünkü bazı iller 100 soruda 80 üstü bile kapattığı olmuş ki bu da insanı korkutuyor. Bir de Kpss sonrası eskisi gibi derslere asılabiliyor musunuz? Ben açıkçası bunu 1 aydır pek beceremedim. Konsantrasyon kaybı oldu.
-
soru dağılımı da bana (2015 sınavı) biraz garip geldi. Mesela kabaca 25 iktisadın 12-13 tanesi para-banka, işletme iktisadı ve u.a iktisattan gelmiş. Yani sınavı geçmek için doğru yerlere çalışmak çok önemli. Mesela işletme iktisadı ile ilgili kaynak paylaşabilecek olan var mı acaba? 2-3 tane soru kesin geliyor.
-
-
@mbguy, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Felaket tellallığı yapmak istemem ama İçimden bir ses bu sınav ertelenecek diyor a dostlar
Dostum tam ben yazacaktım çünkü eski düzene döndük haftasonu , kafeler filan inşallah ertelenmez farklı şehirlerde de olur
-
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var guy dahil diğer sınavlar hafta sonu ; şimdi ne olacak? nasıl yapılacak sınavlar?
-
Şu şartlarda 1000x5 kişi mülakat yapsalar sınavla ugrasilmasa nasıl olur dostlar komple yasaklar geliyor işimiz zor .
-
@Semihylc öğretmen olsan olurdu öyle birşey ama bize olmaz bizim yol parası + otel parası + korona korkusu filan olmalı...
İİBF demek stress demek.
-
@Aslan-Reyiz hafta sonu idari hakimlik sınavı var ve oturumlar arasında 6 saat var neredeyse herkes merkezde oturmuyor bu insanlar o arada nereye gidecek ne yapacak çok merak ediyom
-
@idealistbiri 1 hafta sonrasına da vmy sınavı koydular neresinden bakarsan elimizde kalıyor . İnş ertelenmez yada keşke biri çıkıp dese mülakat yapalım , kpss puan almışız yıllarca kurum sınavlarına giriyoruz öğretmenlere mülakat geldi isyan ettiler .
-
@Semihylc adamlara mülakat geldi ortalığı yıktılar bize yazılı yok sadece sözlü olacak deseler bayram edeceğiz
-
Dostlar bizim sınavların ertelenip ertelenmeyeceğini nasıl öğrenebiliriz kime sorsak ? Fikri olan var mı?
-
@kalemcanavarı şimdi de mülakatları formalite icabı yapılıyor yapmasalar daha iyi komisyonda görev yapanlar ücret almaz bari.
-
Merhaba arkadaşlar, hafta sonu hakimlik sınavı var ertelenir mi sizce? Hakimlik başlığı çok sessiz buraya sorayım dedim
-
@Pulse333 hiç sanmıyorum ama ertelense iyi olur bende girebilirim ertelenirse
-
Ertelenmez