2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
Diploma fotokopisi yerine mezuniyet belgesi iş görmez mi
-
@maer e devlet oluyor aradım arkadaşlar
-
Ekstra özgeçmiş gerekmiyor. Sitedeki özgeçmişi doldurmak yetiyor.
-
@heisenbergww teşkürler diplama ile ben çok ayrı yerlerdeyiz
-
Özgeçmiş formunda kardeş için 3 bölme var 3 ten fazla kardeşi olan yazacak mi acaba bilen var mi
-
@suigeneris123 bizde 6 kardeşiz hepsini yazmamiz gerekiyor kardeşim
-
@maer hocam benimde diplomam yok kısıtlamalar falan var okul sadece belli gunlerde diploma veriyor çok problem olacaktı istanbula gitmek
-
Resim mail göndereceğiz ayrıca dosyaya koymamız gerekiyor mu?
-
@suigeneris123 dosyadaki biyometrik olacak hocam kagidin uzerine yapistirilacak.
-
@heisenbergww hocam kağıdın üzerine yapıştırılacak derken nasil anlamadım
-
@mülkiidareci hocam ozgrcmis kagidinda sağ ustte biyometrik foto kısmına koyacagız,ayrıca mail adresine vesikalik foto göndereceğiz dosya adı tc no olacak.
-
@suigeneris123 öğrendinizmi hocam fotokopi yeterlimi
-
@herseye-rağmen diploma fotokopisi yeterliymis hocam
-
dostlar merhabalar iyi bir cv örneği varmıdır sizde.?
-
Sevgili dostlar sitede belirtilenler dışında ekstra bir şey yapmıyorsunuz. Hastaneden rapor almayın, ekstra cv falan hazırlamayın. Detaylı belgeler mülakatı kazananlardan zaten istenecek.
Bunun dışında ilk defa bu kadar erken belge teslim duyurusu yapıldı. Aralık sonu başlar inşallah. Malum bu süreç uzadıkça yıpratıcı oluyor. -
@Kethüda geçen sene 3 aralıkta sınav açıklandı. 4 aralıkta belgeleri duyurdular. erken değil. normal zamanında
-
@arz-şoku evet, mülakat tarihlerinin açıklanmasıyla karıştırdım.
-
@Kethüda hocam postaneden aps ylemi yolluycaz bide zarfın üzerine mi gönderici ad soyad alta kurum ismini yazcaz yoksa aps kagidinima yazılıyordu çok saçma bir soruda olabilir hocam ama aklıma geldi kusura bakmayın
-
@suigeneris123 tskurler hocam
-
öncelikle herkese hayırlı olsun arkadaşlar yazılı sınav sonucu. Arkadaşlar diploma fotokopisi yerine e-devletten çıktı almamız veya mezuniyet belgesi yeterli mi? Bir de biyometrik fotoğrafla vesikalık fotoğraf aynı mı yoksa ikisi için ayrı ayrı mı çekilecez? Malum maille belli boyutlarda fotoğraf göndermemiz isteniyor. Şubeyi arayıp soran var mıdır?