Kitap almak için site önerisi
-
Arkadaslar merhaba netten ilk kez sipariş vericem acaba hangi site uygundur kitabı geç olmadan elime ulaştırır ya da yıpratmadan getirir. Teşekkür ederim hepinize.
-
Arkadaşlar inanır misiniz geçenlerde saat 16.00 gibi akfon kitaptan iki kitap sipariş ettim tam bir saat sonra kitaplar elimdeydi. Ankara dışında bulunanların da bir gün sonra kitaplar elinde bulunuyormuş tavsiye ederim.
-
İndeks 20 günde getirmişti, kanser olmuştum. Bulaşmayınız. Yargı ve savaş yayınevinden çok memnun kalmıştım. ikisi de ertesi gün kargolamışlardı. Tabi şu dönemde kargolar fena yoğun. Bunu da göz önünde bulundurmak gerek
-
@mmülkiyelii hocam bır de gelen kıtabın yıpranmadan gelmesı onemlı
-
Hocam ben akfon kitaptan memnunum, savaş ve yargı da güzel. Kitapyurdu, kitapseç gibi siteler de ortalama hızda getiriyor. Stok durumları olup olmamasına göre tercih yaparsınız zaten. Ama indeksten uzak durun derim. Hem siparişimin gelmesi 20 günü buldu, hem aradığımda ulaşmam çok uzun sürdü hem de kitaplardan biri ilk başta sitede stokta göründüğü halde elime ulaşmadı, onu iptal ettirmiştim. O yüzden tavsiye etmiyorum o siteyi kesinlikle.
-
Akfondan yakın zamanda iki kitap aldım yaklaşık 107 TL civarinda. Başka siteden alsam 20 TL falan daha fazla ödeyecektim. Ilk alışverisim olduğu için tereddütle siparis verdim ama iki kitap da tertemiz sorunsuz geldi. Bandrollerini de kontrol ettim. Tek kitap ihtiyacim olunca genelde kargo ücreti ödememek için karşılaştırma da yapıyorum. Kitapyurdu teslimat noktasına yakın olduğum için oraya muhakkak bakıyorum ücretsiz kargo oluyor. Hepsiburada,amazonda da güzel indirimler oluyor. Teslimat tarihleri de yazıyor. Amazondan 3-4 kitap aldım diğer aldığım ürünlerin arasına bir yerlere sıkıştırıp koymuşlar pek beğenmedim kitap gönderim şekillerini ama direkt kitap sitesi olmadığı için sanırım böyle. Kitapyurdu kargo paketinde uzmanlaşmış en en iyilerden. Akfon için ilk alisverisimden memnun kaldıgim için kesinlikle tavsiye ederim kpss A kitaplari için. Sizin ilk alisverişiniz olacak güvenilir arıyorsunuz ama ayrica güvenilir olanlardan hangisi daha ekonomik oluyor ona da bakın derim.
-
Akfon ve savaş bu konuda iyidir.Alican hocanın guy kitabını perşembe sipariş ettim c.tesi elime geçti(akfon).
-
@abd94 evet tabi ki hocam. Her üç yayınevi de gayet sağlam kutulamışlardı, kitaplar jilet gibiydi.
-
@mmülkiyelii elden alma dönemini bıtırıyorm oyleyse cok sagol kardesm
-
@botan01 hafta sonu da gelmesı ne guzel cok sagolun hocam
-
@formidable sagolun hocam cok acıklayıcı oldu kıtapyurdu savas yargı ya da akfon tercıhlerım arasında olacak eyvallah
-
@abd94 rica ederim, hayırlara vesile olsun başarılar dostum
-
bende akfon dan iki kez sipariş verdim bu yıl. Beklediğimden hızlı ve seri şekilde gönderdiler. Şaşırtıcı derecede hızlı davranıyorlar. Acil ihtiyaçlar için şiddetle tavsiye ediyorum. Kaldı ki yıllar önce fotokopilerimizi aldığımız sakarya caddesi, barlar sokağının arkasındaki bir yerde olan akfon şimdi çok büyük bir dağıtım evine dönüşmüş, bu konuda da ayrıca mutlu oldum
-
P3 için kitap önerisi alınır dostlar 85-90 bandı için