2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ćekonomist link atabilir misiniz hocam
-
@mahlas hocam vallaha mayıs ayında şehirlerarası yasak kısıtlaması varken 10-20 kişilik alım yapan kurumların mülakatları hep olmuştu.
-
@metin2500 kesinlikle katılıyorum. İki yıldır bekleyen arkadaşlar elbette ki endişeliler anlıyorum ama yapılmayacağını düşünmüyorum.
-
@ćekonomist Artık hep beraber yarını bekleyeceğiz.
-
@pisagor @Antimülakat
-
@law MEB ve ÖSYM sınavları (ünvan değişikliği sınavı da dahil) ileri bir tarihe erteledi. https://t.co/mjXIDT7bjn
-
@ćekonomist dostum 10 20 kişilik alımlar gibi değil guy bildiğimiz üzere, çok fazla bir sirkülasyon olacak. Karşılaştırma yapmak zor, dediğiniz gibi sabah ola hayrola
-
@ćekonomist sağolun hocam
-
Ales falan ertelenirse bizimki de ertelenir diye düşünüyorum
-
Bu sınav ertelensin isteyen arkadaşlar yanitlayabilir mi, ne zamana ertelensin, kaç günlük bir ertelenme süresi istiyorsunuz? Bunun cevabını aynaya bakarak ve ülkenin su anki pandemi sürecini dikkate alarak cevaplamanizi istiyorum, ertelenmesini isteyen arkadaşlar.
-
@law rica ederim hocam.
-
@dr-pyle hocam bizim sınavın olduğu gün Ankara da dus sınavı da var ne olacak acaba bakalım.
-
@ćekonomist duş iptal olsun diyorlar twitter dan hakkımızda hayırlısı olsun hocam ama olur ki ertelemezse herkes en az 2 tane çıktı alsın sınavdan çıktıktan sonra sorarlarsa gösterelim ceza yemeyelim
-
@ćekonomist 17 tane okul var hocam .Kaldiki erteleyenler MEB ve ÖSYM. Maliye Bakanlığı erteleyecek diye bir kaide yok.icisleri bakanlığı pandemide cayır cayır mulakat yapmıştı.Bu sınav ertelenmez.
-
@abondance_55 Aynen hocam öyle. Bana da 10 gün kala ertelenmez gibi geliyor. Yarın belli olur artık. İyi akşamlar.
-
@yolosapiens pardon da sen neden herkese beddua ediyorsun. Bak bu beddualarin sana döner.
-
Bende önce sağlık mantığıyla ertelenmesini istiyorum az sayı değil 5000 kişi ailelerle 10 bin kişi sınava girecek.Risk var.Gs kulübü başkanlık seçimlerde ertelendi.Dernekler v.s.Sehirler arası yasak durumuna bağlı.
-
Sınavı Ankara'da yapmak yerine il sayısını 10,15 yapsalar çok iyi olur.
-
Bulgura gidelim derken evdeki pirinçten olmayalım da malum 30 ay sonra güç bela bir yeterlilik sınavı olacak. Bence bu treni kaçırmayalım il sayısını arttırmaya calışalım.
-
@busraaa11 bilmiyorum ama seyahat izin belgesi falan alınıyodu bi ara . Seyahat yasağı yok ki zaten