@paretowilfredo, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Merhaba dostlar herkese.
Sıkıntılı bir dönem içerisindeyiz. Hastalık geçtiğimiz dönemden de ağır şekilde etkiliyor hayatımızı. Kısıtlamalar da buna bağlı olarak yeniden hayatımızda yer etmeye başladı. Bu noktada sınavın ertelenmesi vb. konular da haliyle gündemimize girdi.
Bu konuda rahatsız olduğum bir kaç hususu dile getirmek ve sizleri ikaz etmek istiyorum.
Başlıkta gördüğüm kadarıyla herkes ama istisnasız herkes empatiden tamamen uzak şekilde karşı grubu yargılamakla meşgul.
Sınav ertelensin isteyenler karşı grubun işsizlik ile ilgili durumunu, belki mali sıkıntıların yarattığı buhranı, aileleriyle olan muhtemel sorunlarını görmezden gelirken,
Sınav yapılsın diyenler karşı tarafın hastalık ile alakalı yaşadıklarını tamamen görmezden geliyor.Özellikle bu hastalık çevresinde dolaşan dostlarımızın endişeleri fazlasıyla haklı. İnsanlar ölüyor dostlar. Ölümün olduğu yerde hangi konu daha ciddi olabilir ki?
Diğer yandan sınavın ertelenmesi konusunda ben de endişeliyim. Kurumun ertelenen sınavı VMY örneğinde olduğu gibi iptal etmesi, komple ötelemesi gibi bir endişeyi ben de taşıyorum. Bu endişeyi işsiz dostlarımız açısından da haklı buluyorum.Tek bir ricam var hepinizden. Doğru sadece siz ait gibi davranmayın. Sorunlar sadece sizde varmış gibi davranmayın. Sadece sizin dediğiniz olsun diyerek kimseye dayatmada bulunmayın.
Fikir alışverişine, istişareye evet. Ama bu dediklerime kati şekilde hayır.
Bundan sonrasında bu tavır içerisinde olan kimseye anlayışlı olmayacağım. Çünkü bazı sözler ve tavırlar çok çirkin görünüyor bana şöyle bir baktığımda.Hepinize başarılar diliyorum dostlar. Umarım en hayırlı karar alınır, en güzel neticeye ulaşılır.
İyi forumlar herkese.
:man-facepalming: