Askerlik tecil ve yüksek lisans
-
Arkadaşlar benim hali hazırda 3. yarıyıl döneminde olan bir tezli yüksek lisansım mevcut, bir derse girmedim, tek bir dersten geçirmişler oda danışman hocanın dersi. Gelecek dönem yönetmeliğe göre teze geçilmesi gerekiyor dersleri vermeden de geçilmiyor herhalde, kaydım silinirse ve ben bir tezsiz yüksek lisansa başvursam askerliğim tekrar tecil olur mu? Malûm sınavlar hep ertelendi sıkıntılı bir durumdayım. Bilenleriniz varsa bir yol gösterebilir mi acaba?
-
@lafz bende bu dönem tezsiz yüksek lisansa başladım. Danışmasına söyledim derslere girmiyorum hala e devlette öğrencilik nedeniyle tecil ettirilmemiş ne yapmam gerekiyor? Ve ne zaman ilişiğim kesilir okulla?
-
@scofieldmustafa hocam yeni ilan varmi tezsiz yüksek lisans için başvuru yapabilecegimiz
-
@adanali01 hocam başvurmak istediğiniz üniversitenin akademik takvimine bakıp duyuruları takip edin. Muhtemelen açılacaktır bahar dönemi için.
-
@scofieldmustafa vala bakıyorum arıyorum düşüyor Anlamdmki ama tesekurler hocam
-
ALES'in ertelenmesi sizin için kötü oldu. Yaz dönemi ales ertelenince üniversiteler sınavı bekledi ilana çıkmak için.