Çin'den Getirilecek Aşı Hakkında
-
Ne düşünüyorsunuz?
Twitter'da olmayacağım diyen çok. Komplo teorileri inanılmayacak gibi değil. Ailemizi bu aşıdan korumalımıyız, kafam karışmadı değil. -
@varol Twitter adlı kanserojen ortamda aleyhine konuşulmayan tek bir şey var mıdır acaba ? asi iyidir kötüdür bilmem de Twitter'a güvenilip hiçbir iş yapılmaz bu ülkede. Gerçekten berbat bir ortam, zircahil trollerin kendisini bilgin, alim havalarına soktukları bir yer
-
@aintmadatcha Twitter hakkindaki dusuncelerinize katilmakla birlikte, bu aşı hakkinda daha önce uygulanan asiların insanlari kisirlastirma politikasi cercevesinde gerceklestigi, dünya nufusunu dusurmeye yönelik asilar oldugunu felan yazmislar. Birde çin bu asiyi kendi ülkesinde uygulamamis, biz neden uyguluyoruz gibisinden sitem var hükumete. Arastirmadim bu konuyu hakveririsiniz ki bilmedigimiz bir alan bu aşi olayi.
-
@varol olabilir hocam, bence zenginler şu alman pfizer aşısını yaptıracaklar, bizim gibi fakirlere de çin aşısı basacaklar demedi deme
-
@aintmadatcha nisanda bizimliler turk asisini piyasaya surecez dediler, acaba cin asisini Türk asisi diye kakalarlar mı bize, ben bizimkini beklicem, ölceksem Türk asisindan öleyim
-
Bu gidişle sokakta milleti iğneli tüfek atışı ile aşılayacaklar herkes karşı aşıya
-
@varol Aşı karşıtı değilim ama bu aşı konusunda yeterince çalışma yapılmadığı konusunda endişelerim var. Bununla birlikte bu pandemiyi tek aşma umudumuz aşı. Bu yüzden endişeli de olsam yaptıracağım sanırım.
-
https://www.youtube.com/watch?v=I2VaqRy03Qs
Biraz uzun farkındayım. Fakat izlemenizi tavsiye ederim. Kısaca söylemek gerekirse de bütün konuklar aşının yapılması tavsiyesini veriyor.
-
@onuktekin deneyleri ve sonuçları tam belli olmayan bir aşının, yogun bir sekilde uygulanmasinin bilinmeyen olumsuz etkileri ülke üzerinde covidden daha cok zarar verir dusuncesindeyim ,ama tabi uygulanmadan olumlu olumsuz bir sonuc goremeyeceğimizde aşikar
-
@varol Bilim adamlarının dediklerine inanmaktan başka çare görmüyorum. Hacettepe'de bayağı bir doktora aşı yapıldı. Yoğun bakımlar dolu halde. Bugün hemşire olan kuzenimle konuştum bugün hasta olsa kendisine bile yoğun bakımda yer bulamayacağını söyledi. Dünyanın durumu bu. Çok fazla seçeneğimiz yok diye düşünüyorum.
-
@onuktekin haklısın hocam
-
Sağlık çalışanları bile aşı oluyor. Bahsedildiği gibi olumsuz etkisi fazla olsaydı onlar yaptırmazlardı heralde zira bu konuda bilgi sahibi olanlar sağlık çalışanları. Böyle de bakılabilir bence.
-
Ben bu kadar hassas bi konuda, hiçbir ülkenin ne üreten taraf olma konusunda ne de halkına kullandıran taraf olma konusunda ihtimali bir risk dahi alacağını sanmıyorum.
Zararı olsa üreten taraf dünyanın düşmanı olacakken, aynı şekilde kullandırtan taraf için de siyasi son olur.
Ki kasti bir art niyet olma ihtimaline zaten hiç girmiyorum. Yine aynı sebeplerle çok daha ihtimalsiz bi durum.
O sebeple yaptırılabilir buluyorum. -
Çin aşısı oldum kanka
Olum neden çin yaptırdın
Daha ucuzdu -
@sbf11 düşünsene sağlık çalışanları komple kısır kalıyor:) amac bu olsa önce alt tabakadan başlanırdı zaten sağlıkçılardan değil.
-
@strtmn hemşehri kategorisinden pfizer’in aşısını alamıyor muyuz ya en son kaça olur
-
@scofieldmustafa, içinde söyledi: Çin'den Getirilecek Aşı Hakkında
@sbf11 düşünsene sağlık çalışanları komple kısır kalıyor:) amac bu olsa önce alt tabakadan başlanırdı zaten sağlıkçılardan değil.
Siyasiler bile öne çıkıp aşıyı önce ben yaptıracağım diyor dünyada, olumsuz bir etkisi olsa bu mümkün olmazdı.
-
@sbf11 veya koronadansa aşının olumsuz etkilerine katlanmaya hazır herkes
-
@scofieldmustafa Kesinlikle.
-
@scofieldmustafa
aşı bedava olmalı
ilgili partiler tarafından
REDDEDİLDİ.
saygılar.