Hazine ve Maliye Bakanlığı Stajyer Hazine Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
-
-
İstanbul da da çalışma ofisi varmış.Olur da kazanırsak Ankara veya Istanbul gibi bir tercih hakkı veriyorlar mı bize çalışma yeri olarak?
-
84.5 puana gelir mi?
-
@lafz bence gelir. 81.18le ben de başvuracağım
-
@bitmeyenyds inşallah bakalım
-
kullanıcı isteğiyle silinmiştir
-
ben de 83 le basvurcam bakalim.
-
Yds calismadigima o kadar pişmanım ki . Yds varsa atanmama ihtimalin çok dusuk . Harcayalım bakalım 1 senemizi de yds ye. Giren arkadaşlara başarılar
-
Bence 80le kapatır. Hmuy ilanı fikir verecektir.
-
gecen seneye gore puan turu artmis yalniz
-
@beirutde aynen hocam öyle olmuş, hmuy listesinde de puanlar yokmuş zaten.
-
P18im 82.15’e düşer inşallah.
-
Hazine uzmanlık mi maliye müfettişliği mi bu mu?
-
bence bu dönem yds si olanlara büyük avantaj sağlayan bir dönem oldu .hmuy , ticaret uzmanlığı , merkez bankası , RTÜK .
Zaten ilan da beklenen bir ilandı .80 e kadar düşeceğini varsayıyorum .En son alım öyle olmuştu.Herkese başarılar . -
@mantıkuttayyr eski hazine uzmanlığı olsa kontrolörlüğe göre daha iyiymiş .Yani onlar bir tık daha üstteymis.zaten zamanında 2 sınavı da kazananlar olmuş onlar uzmanlığı seçmiş .ama şimdiki uzmanlık mi bu mu derseniz ,ben kont.seçerim çünkü maliye tarafı şartları düşürüyor .Bir de o kesin istanbul da .Bunda da istanbul ihtimali var tabi .ama kesin istanbul olursa .ikisi arasında bir fark yok bence .çünkü istanbul da yaşıyorsan kurum sana en az 10 12 bin TL maaş vermeli ki normal bir şehirde yaşıyor gibi yaşayasın .maliye teftişin ise eski bir prestiji var .yılların kadrosu .yukselmen daha kolay .gezmeyi tercih eden biriysem ilk sıraya maliye teftişi koyarım .ikinci sıraya hazine yi .Ama hazine kont .şöyle bir avantaj var daha kapsamlı çalışıyorsun .mesela denetim sadece iç denetimle sınırlı değil .uluslararası denetim standartları daha çok kullanılıyor .yani çok yönlü .ama maliye teftiş daha klasik .
ben gezmeyi değil sabit işi seviyorum diyorsa n uzmanlıklar her zaman için bir adım önde .yerin belli bir kere .
yani bu kurumların özünde bir farkı yok .üç aşağı beş yukarı aynı .yani sana kalmış .
mesela bir merkez bankası, üst kurul uzmanlığı ya da bunun gibi kurumlar çok farklı .hani kıyas bunlarla olur . -
geçen sene kazananlar istanbula mı alındı acaba ankaraya mı. bilen var mı
-
@ekeblad kontrolör daha nitelikli bir iş diye biliyorum. Hazine teftişin prestiji var evet ama kontrolorluk daha güçlü vasıflara haiz değil midir yani bürokrasi için daha iyi bir kariyer fırsatı sunmaz mi?
-
@beirutde geçen sene giren arkadaşım ankarada çalışıyor şu an
-
@mantıkuttayyr, içinde söyledi: Hazine ve Maliye Bakanlığı Stajyer Hazine Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
@ekeblad kontrolör daha nitelikli bir iş diye biliyorum. Hazine teftişin prestiji var evet ama kontrolorluk daha güçlü vasıflara haiz değil midir yani bürokrasi için daha iyi bir kariyer fırsatı sunmaz mi?
Neden sunsun ? Nesi var bu kada büyütülecek bu stajyerlerin ?
-
@mantıkuttayyr meslek tanıtımlarına ve yönetmeliklere bakıver hocam.
Yapmak istediğin meslek ne, hangisi sana daha iyi geliyor ona göre karar ver herkesin düşüncesi farklı sana göre iyi olan başkasına göre iyi olmayabilir. Bir başka başlıkta bakanlık müfettişlerini taşra uzmanlıklarının bi tık üstü gösteren biri vardı mesela (bana göre öyle değil elbette ).