2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@yusufyigitt07 şöyle konuştukça zaten başvurular 18 ocak ta başlıyo dedim o ertelendi dedi ilk başta sonra başvuruyu alabiliriz ama mülo tarihi ertelendi direkt ben sormadan konuşma içinde söyledi sayın tarı müd yrdsı.
-
@karar O zaman yine virüsün seyrine göre o da yapılır diyebiliriz diye tahmin ediyorum.Yaza kalmaz umarım
-
@poncik bak ya hep birlikte inşlh inan hele şu 30+ ilgi alanım ben de merak içindeyim sende atanırsın inşlh , artık olsun bizim kadar olaya hakim değiller gördüm aynen esirgemedim sayın baş gücendi takıldı lafa ama ben daha fazla haklıyım çünki işsizim
sayın tarı şunuda dedi sözlü alım olunca ne olcak sıkı çalış dedi zorlayabilirler müloyu . -
@yusufyigitt07 aynen hocam ama şimdi kurumumun düşünmesi 1 ay erteleme varsa ocak sonu başvuru martta çağırsaydı normalde diyelim mayıs haziran gibi başını salladı müd yrd.
-
@karar eyvallah arkadaşım Allah razı olsun gittin uğraştın artık daha da yapılıcak birşey yok inşallah hep diyorum öncelikle şurda yıllardır uğraşanlar yaşı ilerlemiş arkadaşlar atanır zira artık beklemek çalışmak işkence oldu
-
@karar hocam ocakta basvurular alincak yonetmelikte mulakatlardan 10 once aciklancak yaziyo acaba subat ayinin sonlarinda mi aciklarlar basvuru sonuclarini yoksa mart ayini bulur muki?
-
@karar abla eline ağzına sağlık gerçekten, guy içinde geçerlimi acaba bu yaz durumu
-
@mrvguy duyuru yaparlar ama işte başvuruyu alsa da almasada mülakat tarihi ertelendi dedi .
belki başvuru tarihini ötelerler çünki tarı başvuruyu alabiliriz dedi öyle yani . bilmiyorum yönetmeliğe uysalar ne zaman olacağını hocam . -
@bulut25 kuzum napacan guyu ya seni balgata yollucaz . bak guy aklıma bile gelmedi küsüz biz ailecek guya
-
@karar sagolun hocam cok cabaladiniz emeginizin karsiligi alirsiniz insallh bizlerde yasimiz sinirda dayandi cunku.insallh subat ayinda aciklarlar sonuclari da biraz onumuzu goruruz az da olsa.
-
@mrvguy amin hocam senin ki sınarsa benim ki çoktan atlamış oluyom amin inşlh dünya gözüyle bi göreydik .
-
@karar balgatın yolu çok çetrefilli nolur nolmaz abla biz bu yola guy diye çıktık
-
@bulut25 guy yaza olmaz sanmam şubat en geç mart benim yorumum duymadım kimseden . olağanüstü bişey olmazsa hazır olasın .
-
@bulut25 komisyona aydın baş girerse beni çıkartmazlar , iyimi
-
@karar kim girerse girsin hak nasip etmişse kim engel olabilirki inşallah seni vdk ya uğurlicaz 🤲
-
@bulut25 kim girerse girsin ben ce de nemiz var umudumuza dokunamazlar ya allahtan ve ölümden başka korkum yok ablam temiz ekmeğimiz peşindeyiz kimsenin değil amin amin amin ecmain hep beraber inşlh iyidir vdk yeri de zalim vdk . telefona bi kadıncağız koymuşlar hayattan soğuttu . tükenmezle yazıyom ben kurşunlamı yazacaz bilmiyom farkediyo çünkü derdim bu .
-
@karar hocam biz iibflileri de birlestirse birlestirse siz birlestirirsiniz:) bunlarin boyle konusmasinin en buyuk sebebi karsilarinda bir birlik olmaması bir baskı yememeleridir. Ne zamanki birlik olabilirsek bir şeyler degistirebiliriz.
-
@karar cok harika bi is basarmissiniz tebrikler. Sonunda hakkaten takdire sayan bi hareket. Kendi adima sonsuz tesekkur ederim.
Tabi oradakilerinde bi o kadar ilgisiz alakasiz umursamaz olduklarini da ögrenmis olduk. Allah bize yasattiklarini yasatmadan almasin canlarini. "Sen kendini kurtar" nedir, nasil kullanir bu lafi? -
Alımların bu kadar az,özensiz ve gerçeklerden uzak olmasının nedenini öğrenmiş olduk.
-
@abdullah_cevdet estağfurullah bu işi yapan üstatlar var hiç öyle bi derdim yok ben sakin biri değilimdir nasıl yapayım ama sayın başa lafımı esirgemedim aynen dedim güvenmiyoruz size dedim ötesi var mı ? sonuç ne olur bilmiyorum emin olamıyorum ama tek il dedim guy yaptı yıllardır şimdi 5 il çevirdiler vs.
biraz vs ise yaparlar değilse göreceğiz. taşra kadrosu dedi zaten sayın tarı evet ama ankara 90 + kapatacak dedim taşra ya . ne biliyosun dedi ? düşünelim bunu .