@samatta siyaset bilimj ve kamu yonetimi atlamsm onnla birlikte siralama 105 oldu zaten bsvurmayacaktim ama suan yuzde yuz basvurmam ins encok emek verenlere nasip olur
Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Meslek nasıldır nedir ne değildir yardımcı olacak var mı?
-
@onuktekin hocam siyaset bilimi ve kamu yönetimi. 88,57 /68.
-
90 puanla p31 de 39.siradayim ama yuzde 99 basvurmayacam
-
@hakimehanımm 2020 hocam
-
@kalemcanavarı 2200 ek gösterge sgk denetmenleri gibi.
Rotasyon var mı acaba -
@karar yine ben abla sevmediğin ot gibi
işletmeden 91.3 başvurcam inşallah
-
kamu yönetimi için branş sıralmasına bakacak olan arkadaşlar siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümünü de ekleyip o şekilde sıralamanıza bakmalısınız
-
Guy sınavı ya da mülakatı öncesi bu sınavlar açıklanırsa Guy Ankara listesi bayağı hafifleyecek.:))
-
@mambaa hocam bölüm bazlı sıralama dediğiniz puan türünün yanındaki sıralamadan mı bahsediyorsunuz ?
-
@yenikeynes
ösym ais > başvurularım > 2020 kpss lisans > yukarıdaki sekmelerden branş bazında sıralama -
@samatta siyaset bilimj ve kamu yonetimi atlamsm onnla birlikte siralama 105 oldu zaten bsvurmayacaktim ama suan yuzde yuz basvurmam ins encok emek verenlere nasip olur
-
Ücretler peşin demiş bakanlık :)) keyfi başvuru az olur. İyi olmuş.
-
Maliye 88 gelir mi acaba
-
Benim dernek denetçiliği olursa ben de işletmeciler arasından çekileceğim inşallah
-
Bu meslek sgk denetmen yardımcılığı ile denk bir meslek sanırım. Onlar da başvurmaz buna.
-
Meslek tanıtımı var mı ya da unvan hakkında bilgisi olan.
-
Branş bazında sıralamayı mı esas almamız gerekiyor?
-
Bize İktisat 88 puan 260.branş sıralamasına gelmez değil mi arkadaşlar hiç umutlanmasak mı :/??
-
@miraculumd42 benimde iktisat 292 .sıralamam
-
88.27 ile iktisattan basvurucam. Bütün yarışmacı arkadaşlara başarılar hakkımızda hayırlısı olsun