İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
- 

@lıvıngzeus Olabilir hocam, virgüllerin önemi olacak gibi. 
- 

@talisca06 aynen öyle hocam iptal edilmezse etkinlik sorusu itiraz ederim simirdaysam kesinlikle 
- 

@lıvıngzeus Etkinlik sorusu dediğiniz şıklarda dışsallık öz tüketim olan mıydı 
- 

@talisca06 yok hocam lm yatiklasıkça maliye politıkasi etkin değildir olan soru is lm sorusu 
- 

@talisca06 onun cevabı dışsallık mıydı hocam? Gsyih hesaplamasını zorlaştıran şeyleri soruyordu galiba? 
- 

@lıvıngzeus Hocam ben hatırlayamadım ne işaretlediğimi 
- 

@hicks27 Hocam ben dışsallık işaretledim emin olmayarak 
- 

@lıvıngzeus soruları açıklamamaları çok saçma kurumların neye göre itiraz ettiğimizi biz bile bilmiyoruz. Mesela 1961 anayasası sorusunun 2 cevabı varmış ben kesinlikle eminim değiştirilemez maddesi yoktur diyordu o şık kesin yanlıştı. Diğer şıkları okumadım bile arkadaşlar milli egemenlik olanda yanlış diyor. Böyle önemli bir sınavda nasıl bu kadar yanlış oluyor hayret 
- 

İnşallah herkesin puanını ve sırasını açıklarlarda kafamızda soru işareti kalmaz 
- 

@hicks27 hocam o soruda hangisi 61 anayasasının özelliği değildir diyordu 
 A sosyal devlet ilk kez
 B yüksek hakimler kurulu
 C çift meclis
 D değiştirilmez madde vardır
 E millı egemelik ilkesı ilk kez82 de geldi diye biliyorum değiştirilmez maddelerin o yüzden 21 24 anayasasında olan milli egemenlik olacak cevap 
- 

@lıvıngzeus değiştirilmez madde yoktur diyordu yanlış yazmisim 
- 

@hicks27 https://www.anayasa.gen.tr/1961ay.htm burdan 61 anayasasının metninde olmadığı net şekilde yazıyor hocam 
- 

@lıvıngzeus Attığınız link madde 9 Devlet şeklinin Cumhuriyet olduğu ve değiştirilemez hükmü var hocam dikkatli bakın aşağıya doğru isterseniz. 
- 

@hicks27 gördüm şimdi hocam sikta maddeler diyordu burda tek madde için konulmuş onu düşünerek sormuş olabilirler mi diye düşündüm şimdi,... 
- 

@lıvıngzeus o kadar dikkatli bakmadım ama onu düşünmeleri de enterasan bu kadar basit sordukları bir sınavda böyle bir ayrıntı muamma 
- 

@hicks27 doğru ancak maddeler yazarsa doğru oluyor sık 
- 

Yılbaşından sonra mi açıklanır arkadaşlar acaba  
- 

@tomjoad bir arkadaşa yarın açıklanabileceğini söylemişler ama sınav esnasında 
- 

evet oradaki görevli pazartesi salı demişti bi aksilik çıkmazsa 
- 

@kartalyürekli inşallah bir an önce açıklanır en çokta 100 alan çıkacak mı merak ediyorum