TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021

KPSS A
    273
    1909
    471394
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      mffttşadayı Yasaklı @keynesinabv Son düzenleyen:

@keynesinabv uluslararası iktisat başlıklarda yok ama o da çıkıyor sanırım doğru mu?

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • R
        rosebahar06 Yasaklı @keynesinabv Son düzenleyen:

@keynesinabv evet hocam sağolun

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • M
          mavikot @keynesinabv Son düzenleyen:

@keynesinabv teşekkür ederim hocam belki para banka soruları arasına yediriyor olabilirler. Ayrıca hocam çıkmış banka sorularını nerden bulabiliriz, bu tarz kaynak önerisi verebilir misiniz?

R K 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • R
            rosebahar06 Yasaklı @mavikot Son düzenleyen: genclerbirlikli

silinmiştir

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • M
              mavikot @rosebahar06 Son düzenleyen:

@rosebahar06 teşekkür ederim hocam

• K
                keynesinabv @mavikot Son düzenleyen:

@mavikot Ankara’da kök çarşısı altında vardı fotokopiciler ama zaman geçiyor sorular da yenilense iyi plur özgün çözme taraftarıyım 10 sene önceki soruları çözmek bana rasyonel gelmiyor

• K
                  keynesinabv @mffttşadayı Son düzenleyen:

İktisada Giriş, Mikro İktisat, Makro İktisat, Maliye Politikası, Para/Banka/Kredi, Uluslararası Ticaret ve Finansman, İşletme Ekonomisi @mffttşadayı

• M
                    makinecii.biz @Willsmithh Son düzenleyen:

@willsmithh, içinde söyledi: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021

Arkadaşlar müfettiş maaşları ve çalışma merkezi ile ilgili bilgisi olan varmı

Hocam kardeşimin bir arkadaşı kurumda müfettiş olarak çalışıyor, ben çok samimi değilim ama durumu gayet iyi, ayak üstü laflarken maaşın oldukça iyi olduğunu, girerken böyle olacağını tahmin etmediği söylemişti. Tabi utanıp tam tutarı soramadım ama ev-araba aldığına göre dediği kadar vardır 🙂

• N
                      nonamemen @1meltem Son düzenleyen:

@1meltem Bence işbilmez oldukları için öyle cevap vermişler. Ekonomi ve iktisat aynı manaya gelir. Arkadaşın dediği gibi düzeltme olacaktır

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • G
                        gomez_12 Son düzenleyen:

Benim bildiğim kadarıyla 3 ayda bir çift maaş,temettü,dil tazminatı vs ile iyi bir maaş alınıyordur diye düşünüyorum. 2017 senesinde Halkbank veya sendika bütün maaşları paylaşmıştı. Giriş seviyesi icin brüt 3400 liraydı.Banka da her sene verdiği zamları açıklıyor.2021 ocak itibariyle 6000 brüt civarı olacak yani. Çift maaş ve temettü ile ortalama 6500 civarı bir gelir yapar. Bunun yanında 2017 için istanbul tazminatı ve dil tazminatı toplam 1100 brüt civarıydı.Şu an 1900 brüt olmalı yaklaşık.Yani totalde halkbanka yeni giren uzman yardımcısı 7500-8000 civari bir maaş alır ocak 2021 için(spk lisansı varsa, bazı birimler için dil tazminatı daha fazla eğer o birimlerdeyse daha fazla).

M B M U 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • M
                          md_472 @gomez_12 Son düzenleyen:

@gomez_12 Bilgileriniz için teşekkürler hocam. Kamu bankası olduklarına göre halkbankasıyla paralel olacaktır diye düşünüyorum.

• B
                            beirutde @gomez_12 Son düzenleyen:

@gomez_12 halkbanka giren arkadasimin dedigine göre ocak ayi cift maasi 7bin kusur. diger aylarda 3.5 -4 arasi bir brüt maaş var

G M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • G
                              gomez_12 @beirutde Son düzenleyen:

@beirutde, içinde söyledi: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021

@gomez_12 halkbanka giren arkadasimin dedigine göre ocak ayi cift maasi 7bin kusur. diger aylarda 3.5 -4 arasi bir brüt maaş var

asgari ucret demek bu

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • B
                                beirutde @gomez_12 Son düzenleyen:

@gomez_12 net olarak 3 kusur. ama istanbulda calisanlara +800 daha veriliyo galiba. yani aylik net 4 civari sanirim. tabi duydugum bu sekildr. daha net bilgisi olan vardir. benim dedigim halkbank icin

• M
                                  mffttşadayı Yasaklı @beirutde Son düzenleyen:

@beirutde imkansız. Bu maaşı gişe alıyor

B P 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • B
                                    beirutde @mffttşadayı Son düzenleyen:

@mffttşadayı eh siz bilirsiniz.bendeki bilgi bu: )

• P
                                      platypus Hazine ve Maliye Bakanlığı @mffttşadayı Son düzenleyen:

@mffttşadayı ben de @beirutde gibi biliyorum çok yakın arkadaşım aynı şeyleri söyledi maalesef

• M
                                        makinecii.biz @gomez_12 Son düzenleyen:

@gomez_12, içinde söyledi: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021

Benim bildiğim kadarıyla 3 ayda bir çift maaş,temettü,dil tazminatı vs ile iyi bir maaş alınıyordur diye düşünüyorum. 2017 senesinde Halkbank veya sendika bütün maaşları paylaşmıştı. Giriş seviyesi icin brüt 3400 liraydı.Banka da her sene verdiği zamları açıklıyor.2021 ocak itibariyle 6000 brüt civarı olacak yani. Çift maaş ve temettü ile ortalama 6500 civarı bir gelir yapar. Bunun yanında 2017 için istanbul tazminatı ve dil tazminatı toplam 1100 brüt civarıydı.Şu an 1900 brüt olmalı yaklaşık.Yani totalde halkbanka yeni giren uzman yardımcısı 7500-8000 civari bir maaş alır ocak 2021 için(spk lisansı varsa, bazı birimler için dil tazminatı daha fazla eğer o birimlerdeyse daha fazla).

müfettişlikte üstüne bir de harcırahı eklersek ciddi tutarlara gelir o zaman hocam

• U
                                          uvyx Yasaklı @gomez_12 Son düzenleyen: genclerbirlikli

silinmiştir

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • U
                                            uvyx Yasaklı Son düzenleyen:

Aylık ortalama bundan çok daha az

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 17
                                            • 18
                                            • 19
                                            • 20