2020 KPSS Sonrası Açılan Kamu Personel Alımları ve Sınavları
-
Merhaba dostlar.
2020 KPSS sonrası süreçte alımı gerçekleştirilen tüm kadroları burada bir arada tutalım sene boyunca. Her yeni ilan geldiğinde buraya ilanı ve taban puan bilgisini ilave edeceğim.
Buyrunuz ilgili çalışma için; -
@paretowilfredo dostum merhaba nasılsın?İnstagram hesabı olmayanlar ne yapabilir?
-
@paretowilfredo 2021 tablosu gelecek mi
-
sgk denetmen yardimcisi ilani icin kac kisi bekleniyor hocam duyum var mi
-
-
@rabia89 100-200 söylentisinden sonra umudumuz kırıldı malesef.Sinek küçük ama mide bulandırır misali.En az 400 kişilik ilana çıkarlar da süpriz olmaz insallah
-
@bytul 400 kisi olursa 80-85arasinin sansi olur
-
@rabia89
2019 sanırım 400 kişi idi. o zaman 2018 puanım vardı 84 küsürle olmamıştı maalesef. 85,33 ile kapatmıştı diye hatırlıyorum. o zamanki yığılma ile şu anki yığılma arasında nasıl bir kıyas vardır onu da kestirmek güç. geleceği tarihe göre arada mülakatı devam edip sonuçlanan kurumlardan sayıştaydan vb. sonuçlanmalar olursa ne ala ama şu anki tabloda yığılma konusunda pek bi fark yok gibi sanırım. 2018-2020 arası pek ilan olmaması sebebiyle çok içli dışlı olmadım bu tür tahminler konusunda. bu konuda kendince analiz yapanlar olduysa fikirlerini paylaşırsa da seviniriz. -
@düdüklütencere2 sadece geçen ay forumda 2018 puanını paylaşan bir arkadaş olmustu sıralamasına göre 2020 aynı puanı alan kişi ile arasında bir buçuk 2 puan oynuyordu bu biraz Leh’imize gibi onun dışında bir yorum bende getiremiyorum.