2020 RTÜK Uzman Yardımcılığı alımı
-
Hangi bölümlerden kontenjanlar dolmadı bunu öğrenebilecek var mı arkadaşlar?
-
@baykuş elektrik- elektronik mühendisliğinde kontenjan dolmamış. 29 kişi alınmış. Kaynak sn başkan yrd (ibrahim uslu ) Kendisi
-
@kpssab Teşekkürler hocam sizde mi elektrik elektronik mühendisisiniz
-
Bi de kac kisi almışlar biliyormusunuz elektrik elektroniğe
-
merhaba herkese öncellikle kazananlara hayırlı olsun, başlangıç tarihi ile alakalı bir bilginiz var mı? güvenlik sorusturması tamamlanmış hali mi açıklandı?
-
@aktasc başkan yardımcısı yazmış süreci..
https://twitter.com/ibrahimuslu55/status/1348593720313131008?s=19 -
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı olsun. Süreç hakkında bilgisi olan var mıdır acaba? İnsan Kaynaklarını birkaç kez aramamış olmama rağmen ulaşamadım. Şimdi evimize atandığımıza dair belge gelecek ve onu imzaladıktan sonra mı çağrılacağız acaba? Ya da belgeleri teslim ettikten daha sonra imzaya mı çağrılacağız?
Ankara’da yaşayanlar için evi şimdiden tutmak sizce mantıklı mıdır? (Hatta semt mahalle önerinizin bile çok yardımı dokunur.) Yoksa sürecin birkaç ay aksaması muhtemel mi?
Şimdiden teşekkür ederim.
-
@eomer tesekkurler
-
@blueblock benim de bir fikrim yok İK cok bilgi veremedi çarşamba arayın dediler detaylı bilgi için. ancak benim kafamda soru işaretleri var başkan 15 subatta maaşları vermek istiyoruz diyor daha güvenlik sorusturması tamamlanmamıs nasıl yetişecek acaba? @eomer
-
@aktasc hocam o halihazırda bir kurumda çalışanlar için söylenmiş anladığım kadarıyla
-
Ben de yedek listelerin neye göre belirlendiğini sormak için aramıştım çarşamba günü arayın dendi.
-
@cannboi inş olur hocam sizin bölüm neydi
-
@aktasc hocam bildiğim kadarıyla Mülakat Listesi açıklanınca güvenlik soruşturması başlıyor. Büyük ihtimalle başkan yardımcısının dediği gibi 15 Şubat'tan önce herkes işbaşı yapacak. Bu arada kazanan arkadaşları tebrik ediyorum
-
@aktasc Sağolun hocam umarım gitmeyecekler feragat eder de bize de sıra gelir. Bölüm Maliye, başvurduğum birim İzin ve Tahsisler, acaba birim bazlı mı yoksa bölüm bazlı mı yedek listeler oluşturuldu asıl merak ettiğim bu. 2. yedeğim 1 kişilik kadro için 2 tane yedek oluşturmaları garip geldi açıkçası.
-
@cannboi bunu ben de merak ediyorum hocam
-
@cannboi Arkadaşlar sosyal bilimler alanlarında sınav dönemleri olduğu için bir alıma 2 yedek yapıldığı olmuş. Kim nereye müracaat etti ise yedek de o bölümün yedeği oluyor. Mesala maliye bölümü için izin tahsislerden 1 kişi alıyor ise orda 2 yedek bile olabilirmiş. Yönetmelik değişecekmiş İbrahim bey hazırlık yapmış değişir ise 1 yıl içinde asil ayrılsa bile yedeği çağırma hakkı elde edecekmiş RTÜK.
-
@kpssab anladım hocam, sağolun bilgi için. O zaman çok ümitlenmemek lazım.
-
Üst kurullarda güvenlik soruşturmasının daha detaylı yapıldığı ve uzun sürdüğü söylentileri var. Bu konuda bilginiz var mı arkadaşlar
-
@hukukişisi ben bilmiyorum acıkcası hala muallak sorusturmalar tamamlanmıs diyenler de var.
-
Arkadaşlar öncelikle kazanan herkesi tebrik ediyorum. Ben İzleme ve Değerlendirme Dairesi Başkanlığına kabul edildim. Çalışma merkezim Ankara mı yoksa diğer temsilciliklere atanma gibi bir durum söz konusu mu? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.