2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Ya hak diyerek başvurumuzu yaptık. Bu son 3 hane başvuran sayısını gösteriyor ise 974 ile ben yaptım
-
Bn sisteme giriş yapamiyorum yeni kayittan benim gibi sıkıntı yaşayan var mi
-
@duy-profesoru eyv.
-
Arkadaşlar bir sorum olacak haşkbank uzman yardımcısı olup bu kadrolara başvuracak olan var mı?defterdarlığa yani ,bir de şuana kadar kpss ile alım yapan yerlerden kaç kişi yerleşti (benim bildiğim içişleri 30 rtük12 kıyıemniyet )
-
@çalışkanşirin
Şahsen tanidigim ilgöç ve guy olup başvurucak kişi var -
@çalışkanşirin 30 tanede dernekcileri kazandılar
-
@çalışkanşirin bu arada bi art niyet yok attığımda ,sadece işe başlayan kişi çok ise istediğim ilin gelme ihtimali de çok( spekülasyon olmaması için il ve puan belirtmedin)
-
@sokrates12 Muvafakat veriyor mu peki kurum ?
-
@sokrates12
gerekçelerini biliyor musunuz hocam? il değişikliği sanıyorum? -
@beyaz-fil Hiçbir bilgim yok ama başvuracağını belirtti.
-
@duha İnanın anlamış değilim çalıstıkları il konusunda oldukça mutlulardı da
-
@çalışkanşirin
halkbank dışında 50-55 civarı kişi yerleşti normalde ve gittikleri yerlerde duy a göre üst kademe yerler. sanmıyorum başvuracaklarını ben. halkbanka giden sağlam puanlıların da çoğu 1-2 il dışında başvurmaz bence. -
@çalışkanşirin Halkbankasını bırakıp DUY'a başvurmak da ne bileyim. Senede o kadar ikramiyen var, İstanbul'dasın... Yüksek puan alıp Ankara vs. deneyen olacaktır ama strateji kasıp kovalayan olmaz herhalde...
-
@sokrates12
haklı bir gerekçesi olmadan bunu yapanlar elbette karşılığını görecektir.
allah kimseyi bir başkasının vicdanına muhtaç etmesin. -
@duha benim de bildiğim var kendisi son guyda atandı, atandığı yerden de memnun her defasında sorduğumda ama duy için memleketine başvuracağını söyledi.
-
@estergon-kalesi
kimsenin hayatının detayını bilmediğim için önyargılı davranmak da istemiyorum hocam. aklıma binbir türlü ihtimal geliyor.
dairede mutlu değildir, iş arkadaşları kötüdür, sevdiği evlenmek istediği başka yerdedir, ailesinde ona muhtaç olan vardır...
bizde şu algı vardır ya hocam hani; eşe dosta kötü görünmemek, mutlu görünmek istemek, herşey yolunda göstermek. hani belki o yüzden mutlu olduklarını söylüyorlardır diye düşünüyorum. çok mu iyi niyetli yaklaşıyorum bilmiyorum ama önyargıdan hoşlanmayan biriyim.
bunları bir yere kadar anlarım gerçekten ama dediğim gibi haklı bir gerekçesi olmadan bunu yapanlar elbette karşılığını görecektir hiç şüphem yok o konuda defalarca gördüm.. -
İçimden bir ses riske atmayıp yazmadığım birkaç ilin hepsinin geleceğini söylüyor Bu iç seslerden keşke kurtulabilsem
-
kaydı tamamla diyorum ama olmuyor arkadaşlar sizde de mi böyle
-
Arkadaşlar ilçe seçimi yapılıyor muydu?
-
@resul1 hocam nereden başvuru yapacağız linki atabilir misin