2021 Kaymakamlık Sınavı
-
İktisat için Youtube'den önerdiğiniz bir kanal veya hoca var mı?
-
@aliihsanglr Benim hocam denenebilir ama türkiye ekonomisi var mı bilmiyorum?
-
@aliihsanglr ben hiç iktisat bilmiyordum. Berkay Cihan hocayla makroyu hallettim. Hem Tr ekonomisini de güzel anlatıyor. Tavsiye ederim. Geçenlerde sınavı kazanan birisi de İktisadı Berkay hocadan hallettiğini söylemişti. Üstüne iktisat medresesinden çalışmış. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum.
-
Teşekkürler arkadaşlar.
-
Arkadaşlar iktisat için konu konu ayrılmış şekilde soru bankası önerebilir misiniz.
Ayrıca insan hakları içinde sözleşmeleri ve kanunları okumak 3 4 soru için yeterli olur mu malum en değişik ders. -
@kaimadam özgün ANALİZ iyidir.
-
Merhabalar. Benim elimde akfon mia serisi var. Kimileri mas kaymakamlik konu anlatımını da öneriyor. Sizce almaya gerek var mi yoksa elimdeki yeterli olur mu? Mas kaymakamlik kitabını kullanan oldu mu?
-
@kaimadam ben de analiz özgün soru bankasını öneririm çözümlüdür.
-
Arkadaşlar aranızda Tr ekonomisini yakup kepenekten çalışan var mı?
-
@iibf kullandım iyi ama sindirmek zor oluyor 600 sayfa falandı sanırım ikinci tekrarı düşününce kenara koydum mecburen
-
@iibf Kullanmadim ama neredeyse tr ekonomisinde üstat kabul ediliyor.
-
@iibf Kitap ders kitabı gibi değil. İnsanı çok sıkıyor. O yüzden aslında alıp tek seferde bitirmek yerine ara ara açıp bakmak daha faydalı olur. Mesela sınava yönelik bir kitaptan bir bölümü çalışırken buna da o bölüm için bakıp kapatmak gibi.
-
@iibf Keyif sigarası gibi düşünebilirsin. Ana kaynağın olmasın.
-
@locke burcu doğan hocanın kitabından çalışmıştım ek olarak bu hocanın kitabına bakmak istedim vakit varken baya ayrıntılı dediğiniz gibi bir konu hakkında detaylı bilgi almak istiyorsak açıp okunmalı
-
@iibf imkan varsa kaynak çeşitlendirmek mantıklı. Bu kutlu yolda bedel ödenmeli mutlaka maddi ve manevi olarak.
-
Son sınavın puanları yeniden hesaplanmış arkadaşlar puanı yükselip mülakata kalan adaylar olmuş. Benim de sonucum 1 puan yükselmiş. Bakmayanlar bir baksın derim
-
Son sınavın puanları yeniden hesaplanmış arkadaşlar puanı yükselip mülakata kalan adaylar olmuş. Benim de sonucum 1 puan yükselmiş. Bakmayanlar bir baksın derim
-
Ben şunu merak ediyorum, ek mülakatlar da yapılacak ve açıklanmasının süresini falan da düşünürsek acaba bizim yeni sınav ilanının gecikmesine neden olur mu?
-
@mirakar Sanmıyorum hocam ama ihtimal tabi ben de düşündüm.
-
@gürkan35 inşallah öyle bir şey olmaz.