2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
Benim sıralamam da daha iyi olmuş, 67.
Bakalım nasıl olacak süreç. Aksilikler genelde 2020 de oluyordu:))) hayırlısı hakkımızda, duyuruları görünce daha net belli olur. -
@fetih benimde sıralamam düşmüş 397 iken 474 olmuşum
-
Soru gayet açık yaaaa , tartışmaya bile gerek yok yaaaaa , bırakın onlar iktisatçı mı yaaa ben şu ve şu hocadan başkasını tanımam yaaaa , bu iktisat sorusu değil Türkçe sorusu yaaaa diyen arkadaşlar vardı bu soru sayesinde sınırdan mülakata kalıp şimdi puanı düşen ve kazanılmış haktan dolayı kazanmış sayılan arkadaşlar sabah akşam ÖSYM jürisine dua etsin.
-
@serkanme sizin hakkınız saklı kalır heralde sonuçta tamamlanmış bir süreç var sonradan hak kazananlarda mülakatı yapılır son değerlendirmelere göre de nihai liste açıklanır bu sene mülakata giren sayısı baya arttı hakkımızda hayırlısı olsun
-
@aslanturbey siz yeni sonuçlara göre kazandınız mı
-
- puanı kaç yazsa da öğrensek.
-
süreç bayağı uzayacak gibi duruyor
-
aslında uzamaz gibi sonuçta ekstradan kaç kişi hak kazanabilir ki bir günde mülakatları tamamlanır
-
@fetih hocam güvenlik soruşturmaları ve evrak işlemleri olacak . O yüzden ileri tarihte onlar için ek bi mülakat yapabilirler . Hakimlik sürecinde de böyle oluyordu sanırsam
-
Hakimlik sınavında mülakat sonuçlarından sonra gelmiş sınav değerlendirme duyurusu. Ek mülakatı daha sonra yapmışlar. Ayrıca arada temyiz süreci de olmuş. Sizce bakanlık sonuçları açıklayıp yargı süreçlerinden sonra mı ek mülakatları yapar? Yoksa tüm süreci beraber mi sonlandırır? İlkinde süreç kısa olur ama diğerinde uzun bir zaman bekleyebiliriz.
-
@tokadii ben bu kısmı atladım haklısın kardeşim
-
Sıralamamız iyileşmiş. Hayırlısı olsun, bu soru bu sene hem sınav öncesi ve sonrası hem de mülakat öncesi ve sonrası gerçekten çok konuşuldu ve kendinden bahsettirmeye devam edecek anlaşılan.
-
@fetih 100e yakın kişi ek mülakata girecek muhtemelen.
-
@mambaa şu ana kadar var mı burada ben hak kazanmışım diyen
-
@109-dönem
Hocam ben 351'den 406'ya gerilemisim ne olacak simdi yani cok bilgi kirliligi var... -
@mambaa kaçla kapattığı konusunda bilgi var mı hocam?
-
Siralamasi 420 disinda kalanlar elenmismi oluyor bilen birileri varmi acaba
-
Yeni sonuçlarda yazıyor değil yine kalıp kalmadığımız. 417 den 498 e gerilemiş sıralama.
-
417 'den daha sonra Başarı sirasi olan arkadaşlarda mülakata katılmaya hak kazandınız yazıyor mu hala yoksa bir değişim var mi?
-
@109-dönem ek mülakatta da kimseyi geçirmediler diye biliyorum.