2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
son 2 sene üst üste bddk murakıp ve uzman yardımcılığı alımı yapmıştı. Bu sene alım yapmayacak mı? hiç duyumu, tahmini vs. olan var mı?
-
Cimere adalet uzmanlik ilanini sormustum gelen cevap şu sekilde. Yakın zamanda adalet uzman yardımcısı alımı düşünülmemektedir. Bilgilerinize sunulur.
-
@abdullah_cevdet hocam ne yazarak sordunuz böyle cevap verilmesi iyiymiş
-
Daha önce de ifade etmiştim. Adalet bakanlığında uzman ihtiyacı yok. Tetkik hakimleri aynı işi yapıyorlar zaten.
-
Tika, ytb, strateji bütçe.. Sanırım bunlardan haber gelmeyecek bu sene
-
@uvyx en son 2012 de adalet uzman yardimciligi ilanı vermistiniz yakın zamanda boyle bir ilan gelir mi diye sormustum hocam
-
@mambaa hatirliyorum daha oncede yazmistiniz buraya ama ben siz yazmadan ömce sormustum cimere gelen cevabida buraya yaziyim dedim.
-
merkez bankası 3 yeni müdürlük kurulacağını açıklamış. sizce alım olur mu? yoksa kurumiçi bölünmeler ve transferler ile mi hallederler?
-
Sigortacılık uzman yardımcılığı gelcek demişti pareto var mı bilgisi olan
-
@sonilanbukucu hocam merkezi alımda memur ve sekreter alımı yaptılar bence uzman yardımcılığı ilanıda gelecek
-
İl Göç duyumu olan yok mu?
-
@gmzankr066 geçen sene bu zamanlarda gelmişti ilan ?
-
göç ilanını bende bekliyorum geçen sene yedekten gelmedi sıra bu sene nasip olur inşallah. Çok yükselmiştim kuruma
-
@blackbird Sınavı 8 Şubat’ta yapılmıştı.
-
@quesnay kurum sınavı zor mu Hocam?
-
@gmzankr066 zor değil hocam sadece bi kaç farklı ders var onlara bakmak gerek ben maliye bölümü çıkışlıyım ayrıca kamu çalışıp girmiştim bi kaç konu daha vardı ama yapılabilir bir sınav
-
@gmzankr066 insallah gelir ne kdar cok ilan o kadar umut
-
2021 KPSS ye kadar gelir mi
-
SBB 2021 atama sayılarını paylaşmış
-
Çok düşük bu sayılar. İkinci dağıtımda sayıların bir hayli artması lazım. Geçtiğimiz yıllara göre baya düşürülmüş bazı kurumlar. 10 olanlar 5'e, 5 olanlar 3'e düşürülmüş. Tika gibi kurumlar alım yapmamalarına rağmen 5 kişilik kontenjan verilmesi çok ilginç.. Pandemiden dolayı ikinci dağılıma saklanıyor diye düşünüyorum..