2019 TCDD 4 Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
Enteresan. Erken geldi sonuç:)
-
4 kişi için 54 kişi girecek kura çekimi yapsınlar kabul diyorum zaten 30 kişi atanmış
-
Arkadaslar baska bir kurumu kazandigim icin bu cok erken aciklanmis kurumun sinavina girmeyecegim 1 kisi eksik sayabilirsiniz simdiden bol sans herkese
-
@jeanpaulsartre umarım sizin gibi bir 30 kişi çıkar meslek hayatınız da başarılar
-
Tesekkurler listedeki cogu kisi atandi zaten yarisi gelmez diye tahmin ediyorum ama gelirlerse de sasirmam
-
Geçen seneki mülakatlar yaklasik 45-50 dk civarı sürmüştü. Teftiş kurulu başkanı başkanlığında 4 müfettiş gerçekleştiriyor mülakatı. 5-10 dk sohbet havasında geciyor. Daha sonra her şeyden soru gelebiliyor. Günlük hayattan tarihten futboldan vb. Alan soruları da sormuşlardı. Tabi geçen sene böyleydi bu sene nasıl olur bilmiyorum. Mülakatlar bittikten sonra bi hafta 10 güne açıklanmıştı. Mülakata girecek tüm adaylara başarılar dilerim.
-
Benim tanıdığım 6 kişi mülakata gelmeyecek. Keza sağlık teftiş, sayıştaylığı kazananlar da var. Gelmeyecek baya kişi olur. Barajı geçen herkesin mülakata kalması da bir tuhaf olmuş. Boşuna sınav yapmışlar.
-
@Baelish çoğunun haberi bile yoktur eminim
-
Mülakata katılacak herkese başarılar dilerim. Gün gün mülakata katılan kişiler kaç kişinin gelmediğini yazarsa kaç kişinin girmediğini öğrenmiş oluruz.
-
Giren arkadaşlar tecrübelerini yazarsa seviniriz
-
Yok mu arkadaşlar mülakata giren?
-
Kurumdan aranan oldu mu arkadaşlar dün ya da bugün ?
-
arkadaşlar mülakata girenlerden evine tcdd'den bilgi almak için gelinen oldu mu?
-
Mülakat sonuçları acıklanmış
-
@wicksell site açıldı mı sizde?
-
Siteye girebilen bir arkadaş varsa SS alıp yoruma eklerse seviniriz
-
@iconquistadori açılmadı bende de
-
Sınavı açıklarken de aynı halt oldu aradım haberleri yok söylemesem pazartesiyi bekleyecektik şimdi mesai bitti herhalde pazartesiyi bekleyeceksiniz ben kazanamadığımdan eminim çünkü: )
-
https://www.tcdd.gov.tr/files/duyuru//teftisliste.pdf bu linkten bakın arkadaşlar. Bağlantıyı yanlış oluşturmuşlar.
-
Benim yine olmadı kısmet değilmiş kazanan arkadaşlara hayırlı olsun bahtları açık olsun