2017 Maliye Değişiklikleri
-
Facebookta bir gönderide maliyede değişiklikler olduğunu okudum ama neler olduğu yazılmamış? Bilenler bilmeyenlere burda analatabilir mi?
-
Bilen varsa bu yazsın yaa
-
-
.........
-
Arkdaslar değişiklikler var ozellikle 3 tane alanda değişiklik yapıldı 2017 de. Jandarma nin tamamen içişlerine bağlanmasından dolayı. Ayrıntılı olarak bilmiyorum. Ancak 5018 sayılı kmykk diye google ye yazarsanız bir bütün halinde maliye deki kanun maddelerini güncel hali ile görmüş olursunuz.
-
Milli savunma bakanlığında üst yonetici artık müsteşar oldu (2016 değişiklik )
-
Ticaretti de atacaktım ama dosya boyutu büyük diyor isteyen twitterdan yazsın atayım twitterdaki ismim ponçik
-
Arkadaşların söylediklerine ek olarak 3 sayılı cetvele (denetleyici düzenleyici kurumlar) kişisel verileri koruma kurumu eklendi 2016da
-
@ff Hocam Bumko nun sitesinde hala sadece üst kurumlar var. Kişisel verileri koruma kurumunu göremedim ama bu değişiklik kesin mi acaba ?
-
@köyün-ağası Kardeşim benim gmail hesabı versem ticareti atar mısın
-
Sayın @paretowilfredo senın bilgin var mı maliye ve hukuk da ki değişikliklerle ilgili..
-
@Aristo76 isem yayıncılığın youtube kanalına bakın güncel değişiklikleri anlatmışlar
-
@köyün-ağası tamam kardeşim
-
@E.M.Z bumkoda yazmaz hocam. 5018 sayılı kmykk ya göre yeni eklendi kisisel verileri koruma kurulu. Kanuna bakabilirsiniz google den
-
@E.M.Z 5018 sayılı kanunda yazar hocam.
-
![alt metni]( görsel url)
-
-
-
Arkadaslar baska degisiklik yok mu?
-
@Bireysel-başvuru kurmlar arası bütçe aktarımı yuzde 5 ten yuzde 20 ye çıktı diye biliyorum ancak hiç bir yerde göremedim acaba yanlış mı aklımda kaldı?