Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@prime1793 Çok fazla konu olduğu için detaya inebilceklerini sanmıyorum.
-
ben burayı çok istiyorum ama muhtemelen listeye giremeyeceğim yüksek puanlı arkadaşlar kazanmışsınız hakkınız istediğiniz yere başvurmak böyle belirsizlik de varken tabi ki de hakkınız ama bura sizin için öncelikli değilse lütfen başvurmadan önce iyi düşünün .
-
@gizemkpss Hocam puanınız kaç hangi puan ? P23 te çok yığılma olmasaydı çoğu kişi sıralamaya girebilirdi diye düşünüyorum.
-
Sıralamaya girenler kaç güne belli olur fikri olan var mı? Çok bekler miyiz çok merak ediyorum.
-
@ilhannn00 2019 puanım p29dan 84 hocam
-
Yarın başvuruların son günü. Başvuracak arkadaşların dikkatine. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
Listeler tahminen ne zaman açıklanır???
-
@lion hocam bir tahmininiz var mı? puanlar kaça düşer sizce
-
@littlefinger bu konularda tahmin yapmak yanıltıcı oluyor maalesef. Lakin umalım ki 90'nın altına düşsün. İnsanlar en azından böyle bir konjonturde bir sınav görmüş olsun. Hayırlısı ALLAH'tan artık.
-
@ilhannn00 p39 87.60585 sıralama 179 ile başvurdum bakalım gelir mi?
-
@ayseymen Hocam sadece p29 ve P39 sıralamaları olsa hiç belli olmazdı 85 lere bile inebilirdi. P23 teki yığılma tahminleri zorlaştırıyor. P23 puanlıların hepsi başvursa 90 üstü kapatır. Bir umutla bekleyeceğiz.
-
KİK başvurularına bakarsak buradaki puan ve sıralamalarıda gözönünde bulundurursak en gerçekçi tahmin 89-90,5 arası görünüyor. Daha aşağı görmesi başvurulara bağlı. Tahminim bu şekilde.
-
Merhaba Arkadaşlar uzun zaman sonra bi ilana başvurdum hakkımızda hayırlısı olsun. Sıralama ne zaman belli olur.
-
Bakanlığı arayan oldu mu?
-
Arkadaşlar merhaba bu ilanın sınav tarihini ben ilanda göremedim sınav tarihi belli değil mi
-
@gazibey şuan belli değil
-
Hocam kyk yurt yönetim personeli alım başvuruları 20 ocakta bitmişti 22 ocakta açıkladılar başvurusu fazla olmasına rağmen belki bu hafta bitmeden açıklanır liste
-
Bir kardesimiz paylaşmıştı burada bir önceki alım takvimini. Bu senede bire bir aynı zamanda geldi ilan. Tahminimce Mart sonu yazılı sınav olabilir diye düşünüyorum.
-
@alcaser, içinde söyledi: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@pijamalıhakim 2018 alımındaki takvim:
29 Aralık ilan
5 - 16 şubat başvuru
25 mart sınav
24 mayıs yazılı sonuçları17 ağustos kesin mülakat listesi
17-21 eylül mülakat
13 kasım sonuçlar (bu kısmı teyit edemedim)yazılı sınava girecekleri ne zaman açıklamışlar acaba? baya uzun sürmüş süreç.
-
2018 de yazılı sınava katılacaklar geçici listesi 27 Şubat'ta açıklandı heralde. Burada da en geç 10 gün içinde açıklanır. Zaten sınav Martin sonunda olacaksa fazla geciktirmezler. Geçici liste açıklandığında sınava girmekten feragat eden olursa alt sıralardan listeye ekleme yapılabiliyor mu ?