Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Son sınavı kim yapmış kendileri mi üni mi?
-
@pijamalıhakim Gazi Sem diye biliyorum
-
Son sınavın sorularına sahip olan var mı arkadaşlar
-
@hakimehanımm 100 soru mu acaba
-
Son sınavı Gazisem yapmıştı 3 sene önce . 100 soruydu 74 le kapatmıştı. Bu gireceğimiz sınavla konuları baya farklı ama ,yani önceki sınavı temin etmek çok işe yaramaz gibi.
-
87 ile hak kazanamamışım.
-
bir sınav ile çakışıyor ama hangisi ile çözemedim
-
380 lira sınav ücreti mi olur
-
90.02 kapamış ve sürpriz 380 TL sınav ücreti
-
Btk sanirim hocam
-
olmamış benim de ancak sınav ücreti iyi ki olmamış dedirtti. olmazsa iadesi gibi bir durum da söz konusu değil. bu ne ücretiyse sanki kağıtları altından basacaklar.
-
Gelmediğine üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. 380 lira sınav ücreti mi olur! Bu insanlar şehir dışından gelecekler bir de. Bu kadarı da zalimlik!
-
@onuktekin bu sınava çoğu kişi girmez bence btk gelecek olanlar hiç girmez girenlere daha fazla şans doğar
-
@yelloww başka bir sınavla çakıştığına mı üzülsem yoksa 380 lira sınav ücretine mi
-
Sınav ücretini en başından açıklasa ne güzel olurmuş şimdi gitmeyenler olacaktır ben onlara hak veriyorum 380 sınav yol otel yemek hastalık bu işsiz zamanda herkes için külfet . Başından açıkla durumu göze alan gitsin . Ne diyelim abi hayırlısı olsun .
-
@adanali01 insan gibi baştan sınav ücretini açıklasalardı kim neye başvurduğunu bilirdi. Bir de yine tuhaf sorular hazırlarsa kurum işler daha da çirkinleşir.
-
@onuktekin ibbf de ne alim düzgün gittiki bu olsun eziyet amaçları
-
380 neymiş ya kaymakamlığa idariye o kadar vermedik. kaç oturum kpss ye o kadar vermedik
neyin maliyeti bu kadar tutuyormuş merak ettim. -
Hocam egerki buraya gircekseniz btk ya feragat verebilirsiniz aynı gunse yada girsek olanlar
-
Kaymakamlık kazanan ve bu kadar ücreti yatırmak istemeyenler olacaktır. 50 ye yakın kişi girmez bu sınava. Keşke ücret yatırmayanlar yerine takviye olsaydı. Sağlık olsun sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim.