TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

KPSS A
    2020 gelir uzman yardımcılığı sınav
    870
    15593
    2699252
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • E
      elara @Beyaz Fil Son düzenleyen:

@beyaz-fil mahkeme kurumu haklı bulmazmış. genelde bu durumlarda öğrenci kazanırmış. çünkü sınavın yapıldığı tarih değil başvurulduğu tarih baz alınırmış. başvurulan tarihte yaş şartını karşıladığı için sıkıntı yok. ha ne olur 5027 kişi gireriz sınava.

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • E

@beyaz-fil kimse bana inansın diye bir çabam olmadı. sen kendi kendine şu tipler diye nitelendirmişsin ama sabahtan beri oturduğum yerde boş durmuyorum idari hakim tanıdıklarımla görüşüyorum sizin gibi boş sallamıyorum burada tamam mı? neler yapılabilir sonuçlar ne olur araştırıyorum. asıl senin gibi tiplere aptal gibi cevap vermek de hata benim özür dilerim

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • B
          Beyaz Fil @elara Son düzenleyen:

@elara Resmi Gazete'de 5000 kişi sınava girecek denmiş. Yahu kendi temennilerinizi lütfen burada kesin olacak gözüyle yazmayın.

urfaspor63 E 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • urfaspor63
            urfaspor63 Yasaklı @Beyaz Fil Son düzenleyen:

@beyaz-fil peki bir şehirde aynı puana sahip 27 kişi varsa yine mi 5000 kişi

• E

@beyaz-fil benim temennim değil ki bu. birincisi gibi aradığınızda bir çok kişiye aynı cevap verilmiş. ikincisi bir idari hakime danıştım aldığım cevap da bu şekil de. inanır mısın sınavın ertelenip netleşmesini en çok isteyen kişilerden biriyim kimsenin hakkı yenmesini istemem. ama işte sonucu bekleyip göreceğiz

• G
                Gürkan35 Son düzenleyen:

Bu sınavı bekleyip puanı olmayanları tebrik ederim. Içimden bir ses bu sene kpss ile birlestirmeseler bari diyor eskiden olmaz derdim ama şimdi her ihtimali mümkün görüyorum:)

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • E

@beyaz-fil ayrıca kesinmiş böyleymiş diyen yok ben duyduklarımı aktardım bunu yanlış tarafa çeken sensin. neyi nasıl anlamak istersen öyle olur tabi.

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • Y
                    YozGOD @elara Son düzenleyen:

@elara 13 martta sınav olacak merak etmeyin çalışın demişiniz kesinlik değilmi şimdi bu ?

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • E
                      elara @YozGOD Son düzenleyen:

@yozgod onu da söyleyen gib hatta başarılar da diledi.

• G
                        gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı Son düzenleyen:

Açıklama yarına kaldı galiba bugün bir ses çıkmadı kurumdan

• V
                          varol @Beyaz Fil Son düzenleyen:

@beyaz-fil ne olsun istiyosun dostum, surekli ertelenmesini mi, insanlarin çalışmasını engelleyip sinava yönelik bir strateji mi uyguluyosun. Ne olsun istiyorsun acik acik soyle.

UZUN DÖNEMDE HEPİMİZ ÖLÜYÜZ...

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • B
                            Beyaz Fil @varol Son düzenleyen:

@varol Bir arkadaşımız çok güzel bir yazı yazmıştı.

'Taksiye biniyoruz, araba çalışmıyor. Taksiciye 'Araba bozuk.' diyoruz, taksici 'Sen bu arabanın hareket etmesini istemiyorsun' diyor.'

Ortadaki durumu yazıyorum, sana ne benim ne istediğimden.

V 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • R
                              rabia89 @elara Son düzenleyen:

@elara hocam eminsiniz demi sinav ertelenmeyecek icimize su serptiniz valla

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • extraordinary
                                extraordinary Son düzenleyen:

Bu arada sınava 5000 kişi yaş sorununu yaşayan arkadaşlarla girmemiz gerek bence. Umarım karar da bu yönde alınır. Her ile açılan kadro sayısı belli neden fazladan adayla yarışalım bu da ayrı bir haksızlık doğuracaktır.

• G
                                  gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @rabia89 Son düzenleyen:

@rabia89 Kurum bile bu konuda bir karar almadığı halde kim nasıl emin olabilir hocam ?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                  • V
                                    varol @Beyaz Fil Son düzenleyen:

@beyaz-fil laf salatası işinde usta oldugun belli, şu sinavin bilinmezliginin içinde ders çalışabilen arkadaslara olumsuz düşünceler pompalayarak onlarin ders calisma arzusunu azaltiyorsun ve hatta belki bitiriyorsun. Sinav 13 unde olsun veya ertlensin. Bu durum da arkadasin ders calisin sinav ertlenmeyecek demesinin ne zarari var. Calisamayan insan zaten düzgün calisamiyor, belki bu vatandasin yazdigini görüp az daha gayret edecek biraz daha ders calisacak. Eger ertelenirse en azindan birkac bir sey daha ögrenmis olacak. Bunun neresi kötü bir durumdur ki, böylelerine aldiris etmeyin gibisinden laflar edebiliyorsun.

Sizin dusunceleriniz sadece liste disi kalan arkadaslarin haklari veya sinavin ertlenip ertelenmemesi durumundan da daha öte, samiyetsiz ve bencil bir düşünce. Bilmem anlatabildim mi.

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • B
                                      Beyaz Fil @varol Son düzenleyen:

@varol Mesajımı görmek istemiyorsanız engelleyebilirsiniz, iyi günler.

Z 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • Z
                                        ztrkrdvn Yasaklı @Beyaz Fil Son düzenleyen:

Burda kimse senin olumsuz algılarını okumak zorunda değil en başından olumsuz algı pompalıyorsun listede adın bile yok belki hurda algı yapıyorsun umarım site yönetimi seni en kısa zamanda görür bıktık bu algılarından

V 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • V
                                          varol @ztrkrdvn Son düzenleyen:

@ztrkrdvn kendisi gibi dusunmedigimiz zaman engelleyebilirsiniz deyip sivisiyo dostum, fazla sey yapmayada gerek yok "BÖYLELERİNİ"

• H
                                            hukukcukişi Son düzenleyen:

An itibariyle ben dersi biraktim bile sizler calisabiliyormusunuz arkadaslar😪

• 1
                                            • 2
                                            • 659
                                            • 660
                                            • 661
                                            • 662
                                            • 663
                                            • 779
                                            • 780
                                            • 661 / 780
                                            • İlk ileti