Milli Güvenlik Kurulu MGK Genel Sekreterliği Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@skc-48 listeler hazırdır hocam , üst makamlardan onay beklemiyordur , acaba başka yere atananlar burdan başvurularını çekmişler midir eğer çekmezlerse 92 nin altına inmez
-
@filyasyoncu girmeyeceklerse çekerlerse iyi olur ama çoğu kişi uğraşmıyor bunla
-
Bugün aradım siteyi takip edin dedi Sabahtan beri 20 kişi aradı dedi. Mülakat listesiyle mülakat tarihi aynı anda açıklanır mı diye sordum. Muhtemelen aynı anda açıklanacak dedi.
-
@maybe_oneday hocam nasıl bir izlenim aldın peki konuşmadan yani bugün yarın açıklanır izlenimi var mıydı?
-
@skc-48 Öyle bir izlenim yoktu.
-
@maybe_oneday ben de aradım. Bana da aynı cevap verildi.
-
Bende aradım acaba ilanı kapıya astınız da paylaşmadınız mı sitede diye ama ne sonuç var ne bir ışık , şu zaman olur diyemedi .
-
40 günde bir liste nasıl açıklanmıyor? Kuruma gittiğimde o kadar düzenli ve sırayla belgeler teslim alınmıştı ki buna dayanarak ben sürecin çok hızlı gelişeceğini düşünmüştüm. Şaşırttı
-
@filyasyoncu iyi iğnelemişsiniz hocam
-
@filyasyoncu yapmayın hocam daha girmeden eletmeyin kendinizi:)
-
Bu arada ben de orada çalışan bir arkadaşıma sordurdum fakat olayın üst yönetim bilgisi dahilinde olduğunu, onlara da kendilerinin ulaşamadığını ama uzun sürmeyeceğini söyledi
-
@siyaset-bilimci hocam meslek hakkında çok bilgi yok malum forumdan başka. Sizin arkadaşınız çalışıyomuş, anlatabilirmisiniz biraz muhakkak sormuşsunuzdur. Misal diğer merkez uzmanlıklardan iyi mi? Örneğin HMUY ticaret vs veya stajyer hazine kont.'den filan? Maaş vs nasıl ek bir gelir var mı yurtdışına gönderilme şansları yüksek mi vs?
-
@skc-48 hocam açıkçası hiç sormadım, şu liste belli olduktan sonra detaylı konuşuruz demiştim. O zaman bütün bunları sormayı düşünüyorum, sizlerle de paylaşırım
-
@siyaset-bilimci tamamdır hocam bekliyoruz madem
-
@skc-48 kaç gündür ulaşmaya çalışıyordum kuruma başvurumu geri çekmek için. Çok şükür ulaştım konuştuk. Islak imzalı dilekçemi yazdım yarın kargoya veriyorum. Puanım yüksek ve kesin geliyordu. İnşaallah bir başka kişinin nasibini olumlu yönde etkileriz.
-
Başka bir kurumumu kazandınız hocam?
-
@skc-48 evet kardeşim
-
@simeranya kaymakamlık filan mı hocam?
-
@skc-48 yok dostum başka bir yerdeyim
-
@simeranya hayırlı olsun kardeşim