GUY ŞANLIURFA
-
Urfa yolcuları burda dertleşelim ..
-
@güneşşimsi ben de urfa için gireceğim. Urfa için sınava girecek olanlardan kaç kişi Urfalı acaba?
-
@amiree Ben değilim hayırlı olsun bu arada umarım her şey gönlümüze göre olur ..
-
@güneşşimsi inşallah. Ben de değilim dezavantaj olur mu acaba bu durum
-
Urfa için sınava girecek olanlardan Urfalı olan sayisi 7 8i geçmez arkadaşlar. Sgk ve içişleri ilanları gelse ben de Urfa Guy'dan çekilirim.
-
@yakup-cemil hocam ben girecem
-
@yakup-cemil Bencede ilanlar gelsin bi 10 20 kişi girmez gibi tabi sizin gibi ince düşünenler olursa
-
@güneşşimsi bende urfa yı tercih etttim urfalı değilim ama eşim polis memuru dilekçe ile şarkı urfaya çekeriz belki diye düşündük. Şanlıurfa şark görevi için çok güzel bir il. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah..
-
@4545 Hayırlı olsun evet urfa çok güzel inşallah gönlünüze göre olur
-
Arkadaşlar atanıp Şanlıurfa için sınava girmicek arkadaşlar var mı ?
-
Yok heralde herkes gircek demek ki başarılarrr
-
@güneşşimsi kısmetse kamu ihale kurumu, gençlik spor, ticaret bak. Sınavına gireceğim. Yakın zamanda da Sgk ve içişleri uzmanlık gelecek insallah bunlardan birisi olursa Guyda yokum.
-
@yakup-cemil Hayırlı olsun hocam sevindim adınıza umarım en hayırlısı olur sizin için
-
@güneşşimsi âmin Allah razı olsun hocam
-
Arkadaşlar hayırlı olsun kaymakamlığı kazanan var mı aramızda
-
Geçmiş olsun cümleten. Durumlar nasıl
-
Arkadaşlar hakkınızda hayırlısı olsun. Bende bugün Şanlıurfa için girecektim. Ama atandığım için girmedim. Yolunuz açık olsun.
-
@balamir111 Hocam kaymakamlık nasip olmuş hayırlı uğurlu olsun. Maalesef ben de iki defa elendim mülakattan. 108-109. Nasip olsa ben de bu gün Urfa guya girmeyecektim.Ama azminiz bana moral oldu. İnşallah 110 dönemde ben de çok şükür oldu diyebilirim.
-
Arkadaşlar telegram grubu varmı guy Şanlıurfa icin
-
Soruları toparlayan oldu mu arkadaşlar ?