Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
-
ankarayı kazanan var mı?
-
@zyzz Ben Ankara için atandım hocam
-
@qwerty-0 ziraat uzman yardımcısı arkadaşım vardı. Istıfa etti şuan guy oldu. Bu biraz kafamı karıştırdı
-
@mülkiye_leee hangi birim şube mi
-
Memurluk için aranan olursa bilgilendirirseniz sevinirim
-
@maziyebirbakıver o ne sebeple tercih etti acaba
-
@bykeynes kazanan arkadaşlardan biri aranma başladı dedi başka bi yerde ama arkası gelmedi, aranan kimse yazmadı, ben de inanamadım. Bi de hala feragat eden insanlar var, önce onların yerine aramalar yapılıp sonra memurluk için arama yapılacaksa yapılması gerekmez mi
-
@qwerty-0, içinde söyledi: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
@bykeynes kazanan arkadaşlardan biri aranma başladı dedi başka bi yerde ama arkası gelmedi, aranan kimse yazmadı, ben de inanamadım. Bi de hala feragat eden insanlar var, önce onların yerine aramalar yapılıp sonra memurluk için arama yapılacaksa yapılması gerekmez mi
Olabilir hocam bende doğruluğunu bilmediğim için bir de buraya sorayım dedim, bunu biri aranırsa öğrenebiliriz sadece sanırım öbür türlü duyum ne kadar doğru bilemiyoruz çünkü
-
Az evvel İK’yı aradım. Feragat edenler, etmeyi düşünenler var öyle bir durumda yedek belirleyip arama durumunuz olabilir mi dedim, evet olabilir ama şuan için onla ilgili çalışmamız yok olursa da 1-2 ay sürebilir dedi. Memurluk için aramayı düşünüyor musunuz çünkü mülakatta sorulmuştu dedim. Yok şuan için öyle bir hazırlığımız yok dedi. Merak edenler de ik’yı arayabilir..
-
@bykeynes başka bi arkadaş da aramış ik yı yok öyle bi şey demişler, ben de aramak istemiyorum ik yı, onlar arayana kadar bekleyeceğiz artık
-
tekrar arayıp cuma günü son ve teslimin elden olduğunu söylediler aklıma gelmedi soramadım maaş ve şartları sorabilen oldu mu?
bir de sağlık kurulu raporuna giden var mı bugün işleyiş nedir ne kadar sürüyor birgünde halloluyor mu bilgilendirirse sevinirim -
Hazine birimini kazanan var mı acaba
-
Sorunuz varsa alırım dostlar, bu arada hayırlı olsun.
-
@emilsax benim vardı sorum. İzmirdeki subenin birine uzman yardımcısı olarak atandım. Maaş olarak tahmini ne kadar alırım?
-
@qwerty-0 çalışma şartlarının ağırlığı yüzünden
-
Sağlık kurulu raporu alabilen var mı
-
@cne ben alabildim öveçlerde özel ankara cerrahi tıp merkezinden, 200 lira istiyorlar çabucak da hallediyorlar
-
@enesdgn hocam tam teşekküllü devlet hastanesi olması gerekmiyor muydu ?
-
ben eğitim ve araştırma hastanesine gittim kbb göz ortopedi genel cerrahi nöroloji psikiyatri polikliniklerinde muayene oldum kan verdim ekg ve röntgen çektirdim iki gün sonra da kurul toplanacakmış o zaman raporu alacağım sanırım