Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
-
@paretowilfredo hocam sizce iibf için puan kaça kadar düşer ? 88 ile şansımız var mı ?
-
Geçen yıllardaki alım sayısı ve taban puanlarını bilen var mı?
-
@paretowilfredo üstad geçen yılların taban puanları var mı ? Baktım ama bulamadım.
-
Geçen seneki gibi sosyal bilimler üniversitesi yapmaz inşallah. Sınav geçen sene klasik+test+dil sınavı şeklinde iki oturum yapılmıştı. Dil sınavı YDS ayarındaydı
-
@hakimehanımm yabancı dil sınavı test miydi
-
Yds olmaması kötü oldu puanlar çok yüksek kapatır. Ben şahsen 88.34 ile açıkta kalırım diyorum
-
Yazılı sınav klasik mi test mi göremedim ilanda siz gördünüz mü?
-
Geçen seferki ilânda 88.64 ile girememiştim. Başvurup gitmiyorlar arkadaşlar. Sınavından çıkanlar sınava çoğu kişinin girmediğini söylemişti. Guy olup guya başvuran varken bu 90 altına pek düşmez bence. Ayrıca 2019 p14 puanım 88.64 sıralama 650lerde bu kadar puan türüyle gelmez yani.
-
200.kişi 91.22 ile kapamış geçen sene.
-
@muzgor evet testti kelime, grammar ve çoğunlukla paragraf soruları vardı
-
@hakimehanımm diğer alanlar test miydi
-
@gpale test klasik karışıkmış
-
@gpale teşekkürler kanka
-
@gpale rica ederim ne demek
-
24 Nisan'da ziraatın sınavıyla çakışıyor arkadaşlar
-
Arkadaşlar ziraat sinaviyla cakışıyor, kurumu arasak 25 nisana alinmasi icin talepte bulunsak uygun olmaz mi acaba ?
-
Sonuçta İngilizcesi olmayanlar boşuna girmez heralde düşük kapatma ihtimali olmaz mı
-
@leontief75 ahahahaha hocam sen yenisin galiba. Sırf adını listede görmek için başvuranlar var neden bahsediyorsun
-
@babanınoglukemal ne yazık ki haklısın