Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@tupacshakur hiç bir zaman öyle bir şey olduğunu görmedim, bilerek aynı güne koymuşlar zaten
-
ingilizceden ziyade alanda ekonometri istatistik ve işletme derslerinin varlığı biraz düşündürdü başvuru konusunda.
geçmiş sorulara bir bakalım. -
Ingilizcesi olmayan öylesine basvurmamalı. 90lara falan düser belki o zaman. Lutfen öylesine basvurmayın.
-
Arkadaşlar geçen sınavda alan soruları full klasik miydi peki girenler var mı
-
@paretowilfredo cbatama sayılari yayinlanmadan bu ilan nasil geldi hocam ?
-
Arkadaslar ingilizce icin bir baraj konulmamis anladigim kadariyla yani alan derslerinden 65i gecme kosulu ve genel ortalamanin 70 olmasi sarti var
-
@yelloww hocam ingilizce için de baraj var her oturumda en az 65 toplamda 70 almak gerekiyor
-
sınav test ise başvurmayı düşünüyorum 91,5 ile onun dışında başvurmam
-
Yazmışım ya tepede gençler ingilizce geçen sene test diğer alanlar test-klasik karışık olmuş
-
Alan bilgisi konularının her birinden 65 barajı yazılmış hocam.
-
Arkadaşlar neden 2019-2020 kpss puanı yazıyor. Bu ağustostaki 2021 kpss puanı ile başvuramaz mıyız?
-
@nonamemen sınav 24 nisan da.
-
Sınav geçen sene 5 temmuzda oldu 15 gün sonra açıklandı. Sınavın alan kısmı sadece klasikti test yoktu. İngilizce kısmı ise tamamen testti YDS formatındaydı ve ydsdye göre kolaydı. Her alandan ve İngilizceden baraj puanı vardı. Mülakatta elendim.
-
@estergon-kalesi ben 2022 sanmıştım ya
-
89 puanla başvurmayı düşünmüyorum.Girmeyeceğiniz ya da hazırlanmadığınız sınava başvurmayın arkadaşlar.
-
geçen senenin veya önceki senenin soruları olan varmı arkadaşlar
-
@icav test de vardı yanlış bilgi vermeyin
-
bu seneki ilanda ingilizce barajı yazmıyor
-
Silinmiştir
-
@hakimehanımm niye yanlış bilgi vereyim ki hey Allahım ya geçen senedeki sınavda alan klasikti test olan İngilizceydi