Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Arkadaşlar ben kamu mezunuyum . Açıkçası 657 dmk ve kamu yönetiminde bugüne kadar hep iyi yaptım sınavlarda. Ancak bu sınavda çok ekstra zorlandım açıkçası . Tabi artık herkes iyi yapıyor paslanmış da olabiliriz ancak ben de sınavda 70 i geçen arkadaşların direk mülakatta olacağını düşünüyorum. Ki zaten daha üstünde yapan arkadaşları da tebrik ederim şimdiden kesinlikle haketmiş durumda olacaklar
-
@roses işletmeyi ben de sekil etkisi yaptim ama doğru mu bilmiyorum.
-
@talisca06 kıymetli dostum kamulu puanlarda ilk 40da çekolu puanlarda ilk 20deyim. Kaymakamlık yazılıyı 2 kez kazanan biri olarak rahatlıkla şunu söyleyebilirim kamu hukuku çok zordu epeyi zorladı beni. Dmk ayrıntıydı. Ki zaten spesifik soruları hemen herkes ya 2 sık arasında kalıp isaretlemistir ya da hicbir fikri olmadan isaretlemistir.
Hakkımızda hayırlısı olsun ben 40 41 gibi bir doğru yaptıgımı düsünüyorum şahsım adına. -
@yakup-cemil Hocam bu sınava girmeden önce ben kamu yönetimi bölümü mezunlarının avantajı olduğunu düşünüyordum konu bazlı baktığımızda. Ancak baya zorlandım ben. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun. O netlere çok rahat mülakatta olursunuz diye tahmin ediyorum.
-
@talisca06 hakkımızda hayırlısı olsun hocam. Yasal ön alım sorusunun cevabı neydi siz ne işaretlediniz?
-
@roses yalnızca kapalı istihbarat için kullanılır yanlış başka alanlarda da kullanılıyor
-
@yakup-cemil Galiba yazılı olması ile ilgili bir şıkkı işaretledim hocam
-
@talisca06 o soruyu hatırlayamadım. Doğru olanı soruyordu. Zamanaşımı süresi doğru muydu 3 ay 2 yıl
-
@yakup-cemil hocam valla o şıkkı bilmiyorum. Bağışlama dan vazgeçmeyi 1 yıl yaptım ancak o soru farklıydı galiba.
-
@talisca06 sizin bağış sözleşmesi sorusu doğru 1 yıl. Fakat benim sorduğum yasal ön alım sorusu hocam
-
@yakup-cemil Hocam dediğiniz soruyu hatırladım. Ancak emin olmayarak işaretledim ben o soruyu
-
@talisca06 hayırlısı olsun hocam. İnşallah mülakata kalabiliriz
-
@yakup-cemil İnşallah hocam herşeyin hayırlısı
-
@yakup-cemil belediyenin zorunlu komisyonu hangisiydi
-
@talisca06 sevgili öğretmenim değildi sanırım, mart ayının tarihi belli olmadığı için büyük yazılmayacaktı diye düşünüyorum.
-
@adam-simith yazı işleriydi hocam
-
Ceza hukuku kurallarının zaman bakımından uygulanmasına yönelik bir soru vardı. Hatırlıyor musunuz yanlış olanı mı sormuşlardı ?
-
@yakup-cemil o soru doğru hocam 3 ay 2 yıl olacak
-
Sorular bugün yayınlanacaktı ama bende açılmıyor
-
@happy-0 bende de açılmadı