gy 17
ing 24
iktisat 27
hukuk 30
muhasebe 26 dogru
Ingilizce haric genel ortalamam 62.5 uzman yard. mulakatina hak kazanmisim. Herkese hayirli olsun arkadaslar.
sınav sonucunda kazanamadınız yazmasına rağmen acaba sonradan banka mülakat için arayabilir mi.
@uvyx tebrikler hocam netlerinizi de yazabilir misiniz
Arkadaşlar sınav web sitesinde açıklandı. https://www.vakifbank.com.tr/Default.aspx?pageID=3980
17 gy
16 ing
29 hukuk
32 ekonomi
33 maliye
Olmadı.. kazananlara mülakatta başarılar
20gy
11ing
55bilgisayar1
20müh
İngilizce barajını geçen herkes mülakata kaldı sanırım
mülakata kalan arkadaşlara başarılar
gy 24
ing 26
ekonomi 29
hukuk 28
maliye 31 uzman yrd. için hak kazandım. Müfettişliği kazananları ayrıca tebrik ederim çok güzel netler yazmışsınız bu sınavda gy için zamanı yetiştirebilmek önemliydi.
Mülakata kalan herkes çağrılacak mı? Yoksa sayı belli olmadığı için sıralamaya mı tabi tutulacak?
İngilizce 23 doğru
Alan puan 67
Uzman yardımcılığı için mülakata katılmaya hak kazandım
Genel yetenek 47.5 puan
İngilizce 50 puan
Ekonomi 70 puan
Maliye 47.5 puan
Mühendislik 47.5 puan
Uzmanlık için mülakata cagrildim
teftiş hakkında bilgisi olan var mı? koşulları nasıl, çalışma şartları vs.
gy 17
ing 24
iktisat 27
hukuk 30
muhasebe 26 dogru
Ingilizce haric genel ortalamam 62.5 uzman yard. mulakatina hak kazanmisim. Herkese hayirli olsun arkadaslar.
@mantıkuttayyr pardon hocam size yazmisim silemiyorum
Kpss ye hazırlanırken tecrübeliler ingilizcenin oneminden bahsediyordu sallamıyordum gördüm ki ingilizce kadar önemli bir şey yok.
benim de olmuş alandan çok yanlışım var ancak 57 ortalamayla uzman yrdna kalmışım herkese başarılar dilerim
@gürkan35 kesinlikle oyle.2 soru ile olmadi benim.Gecenleri tebrik ederim.
Maliye:32
Ekonomi:27
Hukuk:27
GY:21
İng:19
Şaka gibi ama gerçek. Elendik
Mülakat için ayrı başlık açılacak mı?
biz girmesek ingilizce barajı esnerdi kesin şans iste. 90 alan netiyle kazanamadık.
Arkadaşlar uzman yardımcılığı mülakatına hak kazandım. Bundan sonrası için işler nasıl ilerleyecek? Bu konularda bilgisizim. Sizce mülakat nasıl olacaktır vs yardımcı olalım birbirimize. Herhangi bir whatsapp, telegram grubu falan varsa o gruplara da katılmak isterim.
@emilsax hocam sizce vakifbank uzman yardimciligi mi? Gelir uzman yardimciligi mi?