Güvenlik soruşturması
-
2011 yılımda bankadan aldığım krediyi ödeyemediğim için banka bana icra mah dava açmıştı borcu kapattık 2011 de akma e devletten halen çıkıyor sıkıntı olur mu güvenlik soruşturmasında @Antimülakat @Agor @paretowilfredo
-
@köyün-ağası valla hocam kapsamlı güvenlik soruşturmasında muhakkak çıkar ama mülakat için elenmenize engel teşkil etmez. Sadece ciddi bir borç miktarı söz konusu değilse sıkıntı olmaz. Kredi miktarı yüksek değilse problem olmaz.
-
@Antimülakat kredi kartı borcuydu şimdi hatırladı yani mülakat sonrasındaki güvenlik soruşturmasında sıkıntı olurmu onu merak ettim
-
2500 tl falandı
-
@köyün-ağası yok hocam o kadar herkeste oluyor. Merak etmeyin bir şey olmaz, sadece ilk kredi çekmek istediğiniz de her banka kredi kullandırmaz. Daha sonra onu da düzeltirsiniz.
-
@Antimülakat bende bir şey sorabilir miyim benim 5 yıl denetimli serbestlik var. Konu hakaret idi. Bayandan erkeğe karşı yapılan bir hakaret ve tehdit. 2 yıl bitti. Ama bu önüme gelicek diye çok korkuyorum. Sizce atamayı durdururlar mı?
-
@Antimülakat bi daha kredi kartına yüklenmek gibi bi ergenlik yaparmıyım:)
-
Güvenlik soruşturmasının kapsamı tam olarak ne ??
-
@köyün-ağası yaparsınız hocam hayat bu ne getireceği belli olmaz. Umarım kısa sürede işiniz olur ve bunu dert etmezsiniz. Limitinizi yükseltmeyin hayat akışı devam etsin