müfettişlik mülakatına hak kazanan kişi müfettişliğe uygun görülmezse iç kontrolürlük ya da uzman yard teklif ediliyor, uzman yard kalan kadro sayısı da uzman yard mülakatına hak kazananlardan tamamlanıyor diye biliyorum
Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@colebusthe10 Kavgalık bir şey yok hocam hatta ders çıkardım ben bu durumdan kpss a ya hazırlanırken ingilizceyi önemsemedim puanlar bir işe yaramıyor. Belki üniversite öğrencileri burayı okursa görsünler ingilizcenin yds nin falan her yerde ne kadar önemli olduğunu. Not yds puanım yok
-
Benim puanım 74 ,İngilizceden 17 soru yapmışım kalamadım mülakata
-
Sadece İngilizce değil genel yetenek de eleyici olmuş müfettişlik mülakatına 67 kişinin kaldığını duydum kaynak sorarsanız birinci ağızdan duymadım onu söyleyeyim.
-
@muddei-hususi 69*
-
mülakata davet maili alan var mı ya da ne zaman çağırırlar bir fikri olan??
-
Evet ya bilen var mı acaba mailler ne zaman gelir Ramazan ayı içinde olur mu şimdi kısıtlama falan da diyorlar ne kadar uzar acaba?
-
Arkadaşlar, müfettiş yardımcısı ve iç kontrolör mülakatı olduktan sonra mi uzman yardımcılığınin mülakatı olacak bilgisi olan var mı acaba ?
-
@mühendisbeyin Ben öyle biliyorum önce onların ki gerçekleştirilecek.
-
Hukukçu olup kazanan var mı arkadaşlar uzman yardımcılığın
-
@gürkan35 hocam sizinki mühendislik miydi ibf miydi
-
@gürkan35 bir arkadaşa sordum dün akşam, ayrı mülakat olmuyormuş. Müfettiş yardımcılığindan elenenler uygun görülürse uzman yardımcılığına direkt ataniyormus
-
@mühendisbeyin uzman yardımcılığı mülakatına hak kazananlar bir şey kazanmamış oluyor o zaman yanlışı var arkadaşınızın
-
müfettişlik mülakatına hak kazanan kişi müfettişliğe uygun görülmezse iç kontrolürlük ya da uzman yard teklif ediliyor, uzman yard kalan kadro sayısı da uzman yard mülakatına hak kazananlardan tamamlanıyor diye biliyorum
-
@hukuk123 Ben müfettişliğe hak kazandım meslektaşım
-
@generalgeneral evet bu şekilde.
-
Ben hukuktan uzman yrd kazandım
-
Uzman yardimciligi mülakatına hak kazanan endüstri mühendisi yada işletme mühendisi var mı aramızda ?
-
@mühendisbeyin Anladım hocam sağ olun
-
@adams iibf hocam.
-
@thelawyer alan netleriniz nasıldı acaba