2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
-
Arkadaşlar kitaplarımı ücretsiz olarak ihtiyacı olan bir arkadaşımıza İzmir içi elden vermek isterim. İlgilenenler yazabilir
-
Mesleğe giriş için istenilen belgelerin ne zaman teslim edileceği ile ilgili kurumu arayan var mı ?
-
-
Ben kendi defterdarlığımı aradım bakanlıktan yazı gelince size telefon numarasından yada resmi belge gönderirler adresinize o şekilde ulaşırlar dendi gib de belki ayrıca bir duyuru yapar sizler kendi atandıgınız yerdeki vergi dairesi başkanlığı varsa orayı yada defterdarlıksa orayı arayarak bilgi alabilirsiniz beklicez bir süre daha sanırım
-
@poncik Bana da aynı dönüş yapıldı.
-
istanbulda kacıncı yedeğe kadar sansı olur tahminen dostlar kazanan dostları tebrik ederim
-
Kitaplarını bağışlamak isteyen olursa talibim
-
@arthurpigou Aynı şekilde aradım bilgiler gelmedi dedi daha tekrardan haftaya tekrar arayın.
-
@ykps muhtemelen haftaya başlayacak süreç hocam
-
Tahmini ne kadar sürer işe başlama arkadaşlar tahminen
-
@kovaryans Kime sorsam 2-3 gibi cevaplar alıyorum. Belki @paretowilfredo üstat bu konuda bize fikir verebilir.
-
@kovaryans bundan önce belge istemi mülakat sonucundan 1 ay sonra olmuş belgelerin kabulü tebligat derken 1 ayda öyle sürmüş ortalama 2 ay gözüküyor şuan
-
Inşallah bu sefer daha hızlı olur işlemler
-
@kovaryans merhaba . Ben Vanı kazandım .kimseye ulaşamıyorum . Van I kazanan arkadaşlar var mı burda ?
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
Sonunda çok şükür atandık benim için son kurşundu bu guy.Emeklerimizin karşılığını aldık.Atanan herkese hayırlı olsunn arkadaşlar.Hepimiz zor yollardan geçtik bu sürece devam eden arkadaşlara yardımcı olalım hep beraber.Sağlıcakla kalın...
-
Evet atanan arkadaşların biraz daha duyarlı olmasını istiyoruz. Yedekler olarak tam arafta kaldık. Adam daha gideceği ilçenin şehrin merkezine ne kadar uzakta olduğunu bile bilmiyor. Araştırın, başka beklediğiniz mülakatlarla karşılaştırın. Sonrasında gidilen yer beğenilmeyip ilk gelen ilana başvurup kaçmaya çalışan çok insan var. Siz bunlardan biri olmayın ricamız. Kimseyi engelleme niyetinde de değiliz, emin olun biz sizden daha çok istiyoruz doğru olanı seçmenizi. Kazananlara hayırlı olsun.
-
Belge teslimi için hala ses yok mu acaba ?
-
başlama tarihi ile ilgili duyumu olan var mı