2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
-
@modifix biz de merak ediyoruz. Herhangi bir şey yok şu anda
-
Arkadaşlar Temmuz zammı ile yeni başlayacak bekar bir gelir uzm. Yrd. Maaşı ne kadar oldu ?
-
@miraculumd42 6200 civarı
-
@deli-oğlan merkezi uzmanliar ne kadar aliyor , biliyor musunuz?
-
@gözde-0 9/1 derece ile başlayan merkez uzman yardımcısı 7350 civarı alır temmuz ayı itibariyle (bekar) , derede derece maaşı yükselir, 1/4'ü 11 bin civarı alır.
-
@deli-oğlan merkezi uzman ne oluyor ki
-
@deli-oğlan teşekkür ederim hocam, cevap için..
-
@ömer-faruk-0 3600 ek göstergeye sahip olan uzmanlar kastedilir.
-
Eşi çalışmayan memura temmuz ayı itibariyle 408 TL aile yardımı (eş), tek çocuk için de 90 TL ödeme yapılacak, o yüzden maaşlar sabit olmayıp, kişinin durumuna göre değişecektir.
-
@deli-oğlan hocam peki gelir uzman yardımcısı uzmanlığını alınca maaşında ne kadar artış oluyor ? Çok soru sordum ama biraz araştırdım da tam bilgi bulamadım..
-
@gözde-0 Yaklaşık 900-1000 TL'lik bir artış olur.
-
@deli-oğlan 700-800 civarı dersek daha sağlıklı olur ( uzmanlığı alınca 7. Dereceye geçildiği varsayımıyla)
-
Arkadaşlar izmirden yazıyorum uzman yardımcısı şuan 6214 tl maaş alıyor. Bilginize. İzmire gelenlere hoşgeldiniz diyorum. Yeni uzman olmuş biri olarak uzman maaşınız 6980 tl civarı olacak. Sizlere de nasip olsun inşallah.
-
@gizo11 peki bu miktar bekar bir çalışan için dimi, bir de bes kesintisi dahil mi değil mi?
-
Arkadaşlar yabancı dil tazminatı hakkında bilgisi olan var mı? Miktarı ne kadar olur ve istenen belgeler kısmında mı istenir yoksa çalışmaya başladıktan sonra mı? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
-
@guyduy24 kamuda dil tazminatı cüzi bi miktar oluyor hocam. C seviye bir kaç yıl önce 20 küsür liraydı yanlış hatırlamıyorsam
-
@guyduy24 C
(70-79) 54 TL
B (80-89) 108 TL
A (90-95) 162 TL
A (96-100) 216 TLBaşladıktan sonra sınav sonuç belgesini vermeniz yeterli.
-
@gizo11 hocam yanlış yönlerdirme olmasın bekar olup bes kesintisi olmadan uzman yardımcısına geçen ay 5700 yattı sizin ekleriniz baya varsa bilemem
-
@silence zamlı maaşı yazdım hocam. Yoksa aldığım maaş yanlış olmaz. Nasılsa zamlı ile başlıyorsunuz.
-
@gizo11 hocam memur işe başlarken bi ödeme yapılıyor mu yoksa bir ayı doldurmak mı gerekiyor , maaş için ?