@ilhannn00 Öyle bir kadro kalmadığı için o alım fiilen düştü dostum. Iki Bakanlığı kendi unvanları için ayrı ilanlar vermesini bekleyeceğiz artık. 250 kişilik kadro iki bakanlık tarafından nasıl bölüşülür kaçar tane alırlar zaman gösterecek.
2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@alexandro Kamu yönetimi ve Uluslararası ilişkilere 600 kusur kişi yazılı sınava cagirilacak B seviye YDS istiyor. Bakalım 600 kişi dolacak mı.
-
@ilhannn00 hocam imkanı yok dolmasının diye düşünüyorum
-
@alexandro dalga gecer gibi ilana çıkıyorlar. Bu kadar dil puanına sahip aday ne gezer iibf de. Bari 70 iste 60 iste, 80 nedir ya.
-
Hmuy da yds 70 şartı varken 2 bin kişide 643 kişi doldu burda da 200 kişi anca olur.Üstalik b seviye yds
-
Tam komedi 600 kişi yazmaları tamamen göz boyama YDS 60-70 istese gam yemeyeceğim 80 istiyor. Onlarda eminler dolmayacağından. YDS olmayan ilanlarda sadece 2 bölüm için 600 kişi cağırıldığını daha göremedik.
-
@ilhannn00 insanı nefret ettirirler çalışmadan her şeyden usandım artık tüm kurumlar kafasına göre iş yapıyor gerçekten alay ediyorlar bizlerle 2 puan türüne Max 200 adam bile bulamayabilirler
-
önceki ilanın yorumlarını okudum. mülakar ingilizce ağırlıklı geçebiliyomuş. o sebeple yds yi bu kadar yüksek istemişlerdir
-
@beirutde dışişleri bak kadrosu ondan sebep sanırım
-
Hocam yanlış anlaşılmasın YDS 90 da istesinler önemli değil puanı olan gitsin. Ama YDS olmayan ilanlar bile 2 puan için 600 kişi çağırmadi bugüne kadar. Şimdi 600 kişi çağırıyorlar YDS 80 puana. Milletle dalga geçiyorlar. Kendileride biliyor dolmayacağını.
-
@ilhannn00 hocam çok güzel açıklamışsiniz Teşekkürler
-
Arkadaşlar aile sosyal ve çalışma Bakanlığı 2 ye bölünmüş acaba sgk ilanını nasıl etkiler bu durum
-
@muzgor bence alım hızlanabilir
-
Bakanlık ikiye ayrıldı daha önce yayınlanan 250 kişilik uzman yardımcılığı ilanı şimdi ne olacak ?
-
@ilhannn00 ilanın tamami yayınlanır bakanlığın ayrılması bekleniyordu
-
@ilhannn00 Öyle bir kadro kalmadığı için o alım fiilen düştü dostum. Iki Bakanlığı kendi unvanları için ayrı ilanlar vermesini bekleyeceğiz artık. 250 kişilik kadro iki bakanlık tarafından nasıl bölüşülür kaçar tane alırlar zaman gösterecek.
-
@paretowilfredo peki sgk denetmen yardımcılığı alımı için bu gelişme sizce olumlu mu olur yoksa bir şey değişmez mi düşünceniz nedir?
-
@paretowilfredo Eyvallah üstad
-
@ayraan sanırım yapılacak işin niteliğiyle alakalı bir durum hocam bu. ab uzman yardımcılıkları da b seviye istiyor mesela.
-
hocam yds 50 üstü civarı alan kurumlar hiç yok mudur? Yoksa hepsi 70 üstü mü istiyor?
-
Kadro dışişleri bakanlığı kadrosuna bağlıymış evet. Ayrıca üstte @beirutde arkadaşımız belirtmiş mülakatlarda ingilizce konuşturuluyormuş yani yds b istemeleri hiç şaşırtıcı değil üstüne sözleşmeli alım. Ancak hukukçular için dil istemesi saçma biraz